Herkese hayırlı geceler kızlar 35 haftalık oldum 3 hafta var doğumuma Etlik şehir hastanesinde takipteyim doğumumda orda olacak hayırlısıyla merak ettiğim bı kaç konu var sizlerden bilgi almak istiyorum bebisleriniz kg durumu doğum da değişti mi değiştiyse kaç gram oynadı acaba birde sezeryan doğum belden uyuşmalı diye kendiniz mi belirlediniz söylediniz ben belden uyuşturma istiyorum çünkü birde eğer iki kişilik oda verilirse özel oda isteme gerekirse ücretli özel oda isteme durumu oluyor mu bunları merak ediyorum
[@ankara-anneleri bu hastanede doğum yapan oldu mu?
Ücretli özel oda diye bişey yok orda maalesef
35+4 um canim bende persembe gunu sezeryan icin gun aldim etlik sehirden 31 ekime anestezi uzmaniyla.gorusurken o belirliyo ameliyat turunu ilk gebeligimde belden uyusmali oldu buda oyle olucak . Kuzenimin karisi orda yapti sezeryan memnun kaldi ozel oda bulmak biraz zormus ucretli degil. Birde bebege 3 kilo demisler 3.700 dogdu. Komsumun akrabasinada tam hatrlamiyorum ama 3 kilo biseydi bebek 2.700 dogdu yani usg aletleriyle alakali illa eksik fazla oluyo canim
Bende 35+6 oldum bu hafta kontrole gideceğim tahliller ve anesteziye yönlendirme yapacaklar ilk doğumumu belden uyuşmalı olmuştum bunuda öyle istiyorum oda da İNŞALLAH tek kişilik olur ya ilk doğumum bilkentte olmuştu memnun kaldım umarım burdan da memnun kalırım bakalım artık hayırlısı İlk hamileliğimde 3 kg demişlerdi 2650 Gr ile doğurdum kg farklı çıkabiliyor evet bakaalim şimdi kaç kg olacak sizde hayırlısı ile sağlıcakla kucağınıza alın bebişinizi muhtemelen bana da aynı günlerde randevu verirler doğum için
Hayirlisi tabi canim ilki oyleyse sknti yasamadiysaniz sonrasinda buda oyle olur soruyo anestezi uzamani. Tahlillerinizi verdikden sonraki gun anesteziyle gorus derse eger erken git muhakkak ben 11 de gittim dolulukdan dolayi ogle sonu gel dediler bide once ekg cekdir ayni yerde anesteziyle cekdirmezsen anestezi islemi bitiremiyo ekg cekdir gel diyo unutma sakin. Ozel odada olmasa 2 kisilik odalar canim
Bana 39 haftaya vericekdi ben ilk dogumumu 38 de yaptim sancim geldi bu 39 a kadar beklermi diyince 38 e verdi gunu
Bana belki 39 da diyebilir gibi geliyor ama zaten ilk doğumumda son kontroldü onay işlemlerini hallettim makina küçük ölçüyordu bebeği yatış yapıp doğuma aldılar belki beklerler bundaa da yada ilki 38 oldu diye bunuda aynı yapabilirler bakalım çok teşekkür ederim buarada bilgilendirme için
- Gebeligi bi sknti olmadikca 39 da aliyolar canim doktor arkadasimizda var orda oda aynisini soyledi. Hayrlisi olsun bakalim ayni gune gun alsak guzel olur ozel oda zorda aynu odada olsak guzel olur nasip bakalim
yine yazin gunununz belli olunca merak ederim
Yarın gideceğim İNŞALLAH bakalım ne dicekler yazarım muhakkak merakla bekliyorum süreci ve tarihi 29 Ekim’de doğum yapsam güzel olur aslında
Resmi tatil oldugu icin 29 ekime vermezler canim gunu yoksa benimde aklima geldi hayrli haberlerle gel insallah
Bugün gittim kan verdim nts çektirdim EKG çektirdim ultrasona girdim bugün ultrason makinası bebekleri hep küçük ölçmüş makinada problem varmış sanırım cumaya tekrar gel dedi doktor anesteziye yönlendirme yapacak gün alacağım hayırlısıyla bı belli olsaydı ben pazartesi gideceğim cuma değil bakalım artık o zaman alırım heralde günü
Ben 32 haftada agrim oluyo dedigim icin nst cekildim dahada cekilmedim yollamadilar nst siz doguracam heralde canim 2 hafta sonra gel dedi gun verince yani 37 haftada anlamadim gitti. İhmal etme git gununu al. Her odanin usg makinasi bencede farkli olcuyo bende oyle dusunuyorum yanlislik var gibi