Et Beni Sorunsalı

Kizlar hamilelikde benim gibi et beni sorunu yaşayan var mı.? Boynumda göğsümde hatta minik minik bi kaç tane yüzümde bile var ve kaşınıyor bazen normal mi bu durum geçer mi doğumdan sonra yoksa kalıcı mı.?

4 Beğeni

Benim boynum doldu. Doğum dan sonra kısmet olursa gidip aldiracam cildiye de

2 Beğeni

Bende geçen farkettim göpsümün yan tarafında minicik bi tane olmuş.

2 Beğeni

Bende de doğumdan sonra oldu geçmeyecek gibi duruyor :face_with_hand_over_mouth: ben de kenarda bekleyim

2 Beğeni

Bendede çok oldu doktora sordum eğer koyu gibiyse kalıcı , açık renk gibi ise geçici dedi

3 Beğeni

Kalici olmaz umarim yaa :confused: ilaci varmis gerçi sürüyormussun kurutuyormus olmazsa onu denerim gecmezse ama kasirken farketmeden yolunuyor onun bi zarari olur mu ki bilemedim

1 Beğeni

Bende de oldu göz kapağımda gözümün alt kısmında göğsümün belli kısımlarında benimkiler de açık renk ve minik minik.

2 Beğeni

Onlar geciyormus @afrikanın_gelini54 soyledigine göre benim maalesef bir cogu koyu renk özellikle boynumda olanlar :confused::confused: @Funda

2 Beğeni

Evet göğsümdekiler geçti ama göz kısmımdakiler duruyor. Umarım seninkiler de geçer. Sağlıkla ilgili bir durum teşkil etmedikten sonra takma kafana. benler için de çözüm var o yüzden sıkma canını:cherry_blossom:

2 Beğeni

Gördükçe sinirim bozuluyor sadece :grin: o kadar dedigin gibi insallah geçer ahh bu hormonlar ne hale getirdi bizi :smiling_face::smiling_face: @Funda

2 Beğeni

Hepsine değiyor sen daha iyi bilirsin bi yavruşun var zaten bende yeni anne olarak bunu tecrübe ediyorum. Yavruşlarımız sağlıklı olsun da​:heart_eyes:

2 Beğeni

Aynen yaaa kizim usluydu ama ona hamileligimde hicbir sorun yasamadim icimde hareket ettikce burda diyordum bu canima okudu benim :joy::joy: kendim olmaktan ciktim ama dedigin gibi degiyor herseye saglikli olsun mutlu olsun da gerisi hic önemli degil anayiz biz çekeriz :smiling_face::smiling_face: @Funda

2 Beğeni

Bende var boynumda minik minik

1 Beğeni

Minik minik benim de boynumda oluştu ve maalesef geçmiyor. Anam covid aşılarından mı nedir bilmiyorum, bu gebelikte hiç yaşamadığım şeyleri yaşadım

1 Beğeni

Minik ama sinir bozuyor :smiling_face:

2 Beğeni

Ben aşıda olmadim hic ama bende yasamadigim seyler yasiyorum ikinci gebelik böyle oluyor sanirsam :smiling_face:

1 Beğeni

Evet canim

2 Beğeni

Bende de olmuştu gebelik şekeri belirtisiymiş daha çok. Bilgin olsun :face_with_hand_over_mouth:

2 Beğeni

Valla sekerle alakali bi sorunum yok cok şükür ailede oldugundan dolayi takip ediyorum zaten her zaman ama bi sıkıntı yaşamadım simdiye kadar ama bilgi icin tesekkür ederim @Zühre

2 Beğeni