Eşlerin ilgisi 🤷🏼‍♀️

Kızlar eşinizden beklediğiniz desteği görüyor musunuz? Sanki bi heyecan hissedemiyorum 26 haftalık olduk ben bebekle konuşuyorum falan ona da diyorum pek oralı değil gibi bebeğimizle ilgili şeylere beraber karara verelim uğraşalım istiyorum 3 günlük iş diyo neyini düşünüyosun diyo kötü hissediyorum ben mi abartıyorum acaba

1 Beğeni

canım erkekler baba olduğunu bebiş doğduktan sonra hissedermiş anneler gibi daha doğmadan hissedemezlermiş yani. ama yine de bu durumu açık bir şekilde eşinle konuşman daha iyi olur gibi

1 Beğeni

Senin kadar bağ kurmasını bekleme. Benimki de arada bir konuşurdu sadece sonra karnım büyüdükçe sadece karnımdan öpüyor canım oğlum diyor o kadar fkfkf çıkınca sevecem konuşacam diyor :sweat_smile:

Yani yavaştan başlasanız iyi olur tabi 3 günde olmuyor küçük ama bir o kadar eşya çıkıyor ki güzel bir liste yapmıştım herseyden yeteri kadar abartmadan almak için ve indirimleri takip ederek ilerlemiştim.

Babalar bebeklerini anca doğum sonrası ilk gördüklerinde o duygulara girebiliyorlar. Biz anneler gibi olmalarını beklersek hayal kırıklığı olur :slightly_smiling_face:

Bunun için kavga etmiştim de doktorum bana onlar ancak kucağına alınca bana olduğunu hissediyorlar demişti :smiling_face: