Merhaba güzel anneler, ben Eskişehir li değilim burda evlendim hamileyim doğum ve komtrol için özel hastane ve doktor arıyorum. Burda şuan hem şehir hastanesi hem yubus emreye gidiyorum dğzenli iki hastane de ilgisiz geçen bebeğime bakmadılar bile çok tersler. Rahat gidip doğum için de güvenilir bir hastane ve doktor arıyorum hadi aşa da buluşalım yazın birde ortalama fiyat bilginiz varsa tadından yenmez. Hadi anneler bekliyorum, teşekkürler
Merhaba canım aramıza hoş geldin. @eskisehir-anneleri miz yardımcı olacaklardır gördüklerinde
Teşekkür ederim inşallah hoşbuldum bu arada
Merhaba bende hamileyim ümit Hastanesi’nde Dilek ulusoya gidiyorum çokta memnunum kendisinden randevuları dolu oluyor genelde ama bir defa bulursanız sonraki randevuları kendisi ayarliyor
Fiyat bilgim yok bizim doğum içinde özel sigortamiz var her şeyi ordan karsilaniyor ama arayıp bilgi alabilirsiniz
Merhaba ben de Eskişehir de yeniyim. Ümit has. Murat Şenol a gidiyorum şimdilik memnunum
Ümit hastanesi sabahattin akyıl tavsiye ederim çok ilgili bi doktor doğum fiyatını bilmiyorum ama her muayene giriş için bin küsürdü en son
Bende gurbetciyim tayin icin burdayiz ilk gebeligim 36.haftadayim sehir hastanesi Halime kilictan cok memnunum herweyi sakin anlatiyor video cekiyorum izin veriyor yavas yavas tane tane konusyor sorularimi cevapliyor guzel yonlendiriyor sukur memnunum bi git istersen
Bende şuan şehir hastanesine gidiyordum ama doğumda hangi doktor olacağı belli değil o beni biraz geri durmaya itiyor ama bi araştırcam mutlaka çok teşekkür ederimm
Aaa süper isimlwri mutlaka araştırıyim ilgili mi bebeği uzun gösteriyor mu? Devlette bebeğe bile bakmadılar doğru düzgünn
Ümit hastanesi önerilmemişti burda önerildi bi araştırıyim şu isimleri hanımlar harikasınız burda tanıdığım da yok çok teşekkür ederim
Hemde çok ilgileniyor 21 haftalık hamileyim her gidişimde beyin yapısına kemik yapısına hep bakıyor boyunu kilosunu ölçüyor renkli fotoğraf çıktısıda veriyor şehir hastanesine gidince 1 dakika zor gösteriyorlar onun için arada özele gidiyoruz sabahattin hoca çok iyidir yarım saat duruyoruz nerdeyse
Kaç haftalık hamilesiniz acaba
Mısra hanım teşekkür ederim mutlaka değerlendiricem şehirde en son ekranı bana döndürmediler bile
Rica ederim ne demek bebişinizi sağlıcakla kucağınıza alırsınız inşallah
Ümit Hastanesi’nde iki adet ekran var biri bizim göreceğimiz şekilde biri doktorun göreceği şekilde tabiki sizin tercihiniz en iyisi neresi ise orasıni siz karar verirsiniz