Merhaba hanimlar normalde devlet hast.gidiyorum ama detayli ultrason icin kendi hast.yapmadigindan dolayi baska hast.arayisina gectim sehir hast.randevu alamadim yoğun osmangazi tıp 790 istedi ve hangi doktora gidecegimi de bilmiyorum eskisehire henuz yabanciyim. Özelde cok pahali olmayan ya da osmangazi de cok memnun kaldiginiz bir doktor var mi acaba
@eskisehir-anneleri Yardım
Teşekkür ederim
Bana doktorum bi kagit vermisti ozelde yaptıracağım dr listesi durun atayim sizede
Cok teşekkür ediyorum
Rica ederim fiyatları asiri uygun gurlife disinda
Evet bir kac tanesini duydum isim olarak siz kime gitmeyi düşünüyorsunuz
Muhtemelen turgay sener e giderrim hem merkezi hemde telefon da uygun bi rakam söylemişlerdi
Bende bugun aradim nakit 1500 dedi kartta 1750
Evet cok uygun
Ben osmangazi de 2018 yılında ücretsiz yaptırmıştım ama Mete Bey ve Melih Bey bakmamisti . Bakan doktorlar Asistan lardı sanırım 3 doktor vardi suan ücretliyse kendileri bakıyorlar demek ki
Evet osmangazi ücretli. Şehir hastanesi ücretsiz ama orada da sanirim bir tane doktor var hic randevu cikmiyor zar zor buldum ama sistem tarafindan iptal edildi doktorun calisma plani ile alakalı sanırım yogunluktan
Bide tipla ilgili cok olumsuz şeyler duydum orayaa gitmeyi hic düşünmedim o yuzden
Ne gibi olumsuz seyler acaba rica etsem soyleyebilir misiniz
Bu cocuk down sendromlu, otizmli, yada şöyle boyle bi hastalığı var bununla bas edemezsiniz hemen alalim bebeği diye baski uyguluyorlarmis çevremden bikac kisiden duydum
Çok teşekkür ediyorum
Ben Alper Yurdasiper aldım 25 marta nakit 1.400 kartla 1600 yakin zamanda arkadaşım gitti gayet güzel ilgileniyormus.Hem yakın merkezde
Çok teşekkür ediyorum birde bir sey sormak istiyorum cd verilme konusunu duydum verdikleri cd bebegin ultrason goruntuleri mi bilginiz var mı
Arkadaşım yaninda flash bellek götür dedi bide bı site indirtiyormus adını unuttum ordan yolluyormus resimlerini falan