Eşinizden Doğum hediyesi ne istediniz?

Kızlar eşinizden doğum hediyesi olarak küçük çaplı ne istediniz ben ne isteyeceğime karar veremedim sizin fikirlerinizi bekliyorum

4cüye hamileyim hiç birşey istemedim sağolsun gönlünden de kopmadı:))

13 Beğeni

Ben tesla cybertruck istedim :slight_smile: doğumu bekliyorum :smile: daha çok var

1 Beğeni

Sende bendensin bacım

Ben güzel bir kelepçe bilezik istiyordum 20bini aşmayacak şekilde. Sonra ondan da vazgeçtim kendime onu aldıracağıma çocuğuma daha çok şey alırım diye :sweat_smile: zaten çarşıya gidiyorum tamm kendime bişey alacağım aman bunu kendime alacağıma bebeğime bişey alayım diyorum​:woman_facepalming:t2: ben kendi isteğimden vazgeçtim doğum hediyesi olarak artık eşim ne uygun görürse

1 Beğeni

23 gr dan daha az olmayacak şekilde gurmet bileklik istedim :joy:

Gonul istiyor ama imkanlar yetmiyor zorlanagi icin bir sey demedin isinde iyi olsun inşaAllah elinde olsa en güzelini alir ama biz zaten ancak gecinebiliyoruz

5 Beğeni

Ben hicbirsey istemedim ama gecen gun evde sakladigi yerde buldum temizlik yaparken beşi biyerde almis bildiğimi bilmiyor :see_no_evil: rol yapacağım

1 Beğeni

Doğum hediyesini 3 aylıkken boşanarak aldım. Söyleyeceklerim bu kadar arkadaşlar. Bence doğum hediyesi isteme saçmalığı da gereksiz isteyerek hediye mi olur.

7 Beğeni

Kız ne güzelmiş bu… bende bilezikleri bozup Ajda ysptirmak istiyordum… şu ana kadar… artık fikrim değişti :star_struck:

1 Beğeni

İnşallah bir yerden rızkınız nasibiniz artar kardeşim ve en güzelleri kollarını süsler :heart:

1 Beğeni

Ben istemedim istemeyi de doğru bulmuyorum açıkçası çünkü eşim için çocuk doğurmuyorum yada alacağı hediye için içinden geliyorsa kendisi zaten alır

7 Beğeni

Hiç bir şey isdemedim gerekde duymadım zaten durumu olunca en güzelini alıyor eve geldiğimiz gün zehir oldu bize ne hədiyyə merakı kaldı ne başka bir şey

@Sisi_tt amin inşallah kardesim amin cok teşekkür ederim inşallah

1 Beğeni

çok çok üzgünüm adına :frowning: peki ya bebek

Teşekkür ederim peki ya bebek derken anlamadım cnm

3 aylıkken ayrıldık dediniz de doğumdan sonra mı :frowning: çok üzüldüm yani gerçekten

1 Beğeni

Yok canım hamileliğimin 3. Ayında tamamen boşanıp evden ayrıldım. Yani 2 buçuk aylıkken bebeğim karnımda boşandım

Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah :face_holding_back_tears:

1 Beğeni

Amin hepimizin hakkında hayırlısı olsun :heart:benim sevgilim de hediyem de kızım Allah bana en güzel hediyeyi verdi şükürler olsun Rabbime​:palms_up_together:

3 Beğeni