Evde bir hafıza kartına denk geldim ne olduğuna bakmak için telefonuma taktım. Eşimin eski hafıza kartıymis. İçinde birr takım fotoğraflar gördüm ve çok canımı sıktı. Benden önce herhangi bir cinsel birlikteliği olmadığını biliyordum ama kız hamile kalmasın diye yaptıkları konuşmalar vs bir sürü şey gördüm ve inanılmaz modum düştü. Sizce bunu eşime göstermeli miyim. Çok etkiledi bu durum beni. Baya kötü oldum, konuşsam mı konuşmadan içime mi atsam bilemedim.
Senden önce olmuş geçmiş gitmiş bir olayı neden çıkarıyorsun ortaya Kendi huzurunu neden bile isteye Bozuyorsun…
Bunu eşine söylemen neyi değiştirir diye düşün önce. Seninleyken böyle birşey olsa elbette görmezden gelme ama eskiden olmuş geçmiş birşeyin gün yüzüne çıkması neyi değiştirir? Büyük ihtimalle o yazışmaların durduğundan eşinin de haberi yok. Bir insanın yaptıklarından haberdar olabiliriz ama pişmanlık ve tövbesinden haberimiz olmayabilir. Eşin o olan bitenlerin üstüne bir çizgi attıysa bunu tekrar gün yüzüne çıkarmak ancak şeytanın işine yarar, aranızdaki fitneyi körükler. Kendi kanaatim…
Kimse rahibe terasa gibi yaşamıyor, herkesin hayatından birileri geçiyor gidiyor…Gençken bir takım herkes hatalar yapar, hevesleri olmuştur illaki bu onun şimdi kötü olduğunu göstermez.Yolunda giden bir ilişkide 3. kişilerin söz arasında öylesine bile konu olmaları söz konusu dahi olmamalıdir, bir şekilde geçmişini kurcalamissiniz o da eline fırsat geçince aynı şeyi size yapar…Ne gerek var, bence hiç gerek yok.Esinize, sevginize sahip çıkın.
Eski olduguna emin misin tarih fln yazıyor değil mi cnm
Eşeğin (lafın gelişi) aklına karpuz kabuğu sokma diye bir söz var canım, tarih filan yazıyorsa yok et hafıza kartını sende unut gitsin eski eskide kalır kendini üzmene değmez
Biz evlenmeden iki yıl önce aslında çok eski bir tarih de değil. Ama ne bileyim sarstı beni görmek.
Geçmişini kurcalamadım, denk geldim diyelim. Takılmamak için mücadele veriyorum kendi içimde ben de. Yapacak bir şey de yok sanırım.
Sanırım haklısın, bunların farkındayım. Sadece kendime yediremiyorum böyle bir geçmişi. Kafam bulandı. Unutmaya çalışıyorum…
senin ki yine iyi benimkinin eskisi beni ekliyor ama ben kızı hiç tanımadıgımdan red ediyorum aradan zaman geçiyor tekrardan ekliyor kabul etmeden ben onu ekledim ama içimede şüphe düştü dedim kesin bu eski sevgilisidr sabah sorarım kızın adını dahi anmak istemediğinden eşim adını söylememişti taaaki beni ekleyince öğrendim . Neyse sonra bi gece dedim kesin instagramda konuşmaları vardır cnkü eşim silmeyi sevmez ama aslada yazmaz bakmaz bundan cok cok eminim ekli falanda değil bi gece aldım baktım mesjlar duruyor okudum tek tek dediğin gibi biraz cinsellik vardı ama cok değil az bişey sonra işte ayrılmşlar falan filan noktayı koymuş eşim ve birdaha hiç konuşmamşlar 2020 de falan kalmış konuşma sonra bişey oldu eski sevgilisinden açıldı konu bende dedim maşallah konuşmalarında duruyor falan alla alla haberim bile yok dedi gerçekten yoktu haberi sonra sildi falan sonra işte hikayaler kalıyor illa paylaştıgında onları falan da temizledik beraber ama konuyu o açmasaydı ben konuşmaları gördüm demezdim bu kez derdi ki güvenmiyor falan Hem eskide kalmış hemde onunla olmak isteseydi benle evlenip cocuk yapmazdı. O yüzden hiç takmadım biz mutluyuz ona hasetliği düşmüş ki araştırmış beni bulmuş eklemiş çok uğraşmış
Bu gördüklerim sosyal medyayla sınırlı kalsa ben de pek takılmazdım. Maalesef gerçekte yaşanmış şeyler, içim almıyor elimde değil. Hamileyim takılıp stres de yapmak istemiyorum bakalım nasıl olacak.
Ya belkide hafıza kartından habri bile yktur yani içinde öyle şeyler oldugundan bencede takılmayın şuan sizin yanınızda ve siİnle beraber bebiş bekliyorsunuz
Bu mesaj gülümsetti gerçekten. Evet geçmişe benim de artık sünger çekmem iyi olacak. Teşekkür ederim