Kızlar size içimi dökmek istiyorum. Eşimin çok eskiden 2016- 2018 senelerinde konuştuğu biri varmış ama sevgili gibi değillermis ne el ele tutuşma ne buluşma ya da başka bişey sadece telefonda konuşuyorlarmis ayni köyde yasiyolarmis. Ergenlik zamanları yani lise zamanı ve üniversite zamanı. Ama çocukluktan tanıyorlar birbirlerini falan. Eşimin ve ablasının bana anlattığı ile anlatıyorum. Şuan 28 yaşındayız o zamanlar daha 18-20 yaşlar. Eşim 2018 de askere gitmiş askere gidene kadar konuşuyorlarmis eşim askerden dönünce de kızın nişanlandığıni öğrenmiş kız nişanlanmis. Ablasına da diyomus o kızdan zaten bişey çıkmazdı ailesinden gizli bı yerlere gidiyordu başına bi iş mi alacakti belli değildi ben ina güvenip nasıl evlenseydim falan filan işte nişanlandığınida pek umursamamis. Aradan zaman geçiyor kız evliyken eşime yazmış 2021 ya da 2023 olması lazım. Eşimde yanlış yapiyosun demiş eşinin haberi varmı demiş ama kız farklı anlamda bişey yazmamış herhalde normal hal hatır falan yazmış kız da demiş oda zaten kızlarla konuşuyor yakaladım bişey olmaz falan demiş eşim tabi akıl vermiş terslemis sohbeti bitirmiş. Ben yine de geçmişi çok takıyorum ya bu olanları çok takıyorum geçmişte olan bişey ama düşünüyorum eşim acaba unutamadı mı yokuna bakmak için mi benle evlendi falan diye. Ama esim bana karşı çok düşünceli sevgisini hissettiriyor çok mutluyuz ama yine de takıyorum ya. Kız bide boşanmış iyice takmaya başladım. Eşim bana diyor niye takıyorsun ortada bir yaşanmışlık yok büyük bişey yoktu ortada sevgi falan yoktu cahillik dönemleriydi ama senle öyle mi ben her iklimi senle yaşadım senin elini tuttum senin gözlerine baktım diyor bebeğimiz olacak diyor. Ama ben yine de tatmin olamıyorum ya neden böyleyim bilmiyorum. Eski Instagram mesajlarına bakarken orada fake bir hesap yazmış 2019 senesinde eşime kızla ilgili biseyler demiş sevdiğin de mi yok eşimde demiş ki sevdiğim vardı hem de çok seviyordum ama artık bir önemi kalmadı diyip içki masası atmış çok sevdiğimiz için bu haldeyiz yazmış falan kız demiş o zaman peşinden git eşimde Demiş ki o başkasının peisnden giderken ben neden gideyim hayatta kaderine razı olmayı bileceksin ben razı oldum kimsenin pesjden gidemem falan demiş ben bu dediklerinide çok taktım hani sevmemistin bunlar ne diye eşim bana dedi ki Aşkım bunlar boş sözler içi dolu hiç birşey yok cahillik zamanları birilerine özenme halleri dünyayı yeni yeni tanıyorsun farkındaysan boş işlerle uğraşıyorum o dönem içki falan içmişim tamamen birşeylere özenmek başka birşey yok diye söyledi. Ben mi fazla takıyorum kızlar boşa mı takıyorum eşim doğru diyo müdür bana düşünmeli miyim bunları
Hamileymişsiniz lütfen takmayın kafanıza eski yaşamış şeyleri ısıtıp önüne koyarsanız asıl o zaman unutturmazsınız. Kendinize güvendiğinizi eşinize göstermelisiniz. Yapacak olan her türlü yapar, kendi de kapıda bulur. Ama siz de öyle bir durum konusu asla yok her şey yolunda mutlusunuz daha ne olsun sadece bebeğinize odaklanın. Eşinize bunları yansıtmayn. Sonuçta sizin de bir geçmişiniz oldu, eşiniz aynı şekilde size yaklaşsa bana güvenmiyor musun kaygısı oluşur. Ömür boyu mutluluklar dilerim..
Benim kötü huylarımdan biri işte geçmişi takan biriyim ben eşimin kalbinde ki tek kadın olmak isterim unutamadığı biri olmasını asla istemem geçmişte bununla ilgili travmam var belkide ondan ben nisanlanmistim daha önce 3 sene sürdü ayrıldık ve eski sevgilisinde aklı varmış onu öğrenmiştim gerçekten sevilen kişi olamamak çok kötü bir duygu şimdi eşimle mutluyken onun bana ilgisini sevgisini görürken bı acaba falan diyorum ister istemez kuruntu yapıyorum o düşünce beni deli ediyor hala aklında o olabilecegi düşüncesi. Bu kuruntuysa umarım kurtulieum bebeğim de strese girsin istemiyorum. Amin inşallah herkes mutlu olsun
Ayyy aşkm benim bende senin gibiydim çok Zor bişey şüphe duyuyorsun 8 aylık evliyim daha yeni yeni.duzeltim kendimi sen benimkileri duysan şoka girersin ortada hiç bir şey yok onu geçtim bu şekilde sadece gunlerini kendine zehir edersin tam tersi eşine çok iyi davran çok sev değer verki o sana daha çok baglansin ozmn hiç kimse sizin aranızı bozamaz o kizida sürekli dile getirip enerjisini cekme üstüne eşinin de aklına sokma asıl ilk başta sen unutmalisinki eşinde önemsiz biri olarak algılasin sen kafaya takip sorarsan asıl eşine karşı önemli biriymis gibi yansitirsin görümcen fln konusunu açarsa bana anlatmayın diyip tersleyi ben görümcelerime karşı aynı şeyi yaptım çünkü emin olki sen o kızdan daha değerlisinki senle evlenmis bunları düşünme eşinle ve bebeğini kendini düşün evine girip kapını kapattıkdan sonra herkes her laf dışarda kalıyor kimseyi kafaya takacak kadar onumseme bırak asıl.co mutlu eşine karşı anlayışlı güler yüzlü olan hergun seninle evlendine şükür etsin (not: bu senin olayının daha büyüğünü geçirdim düşük yaptım stresten düşünmekten sonra bu yazdiklarimi uyguladim şimdi yanımda konuşmuyorlar bile konuşsalar bile gülerek tepki veriyor um dalgaya vuruyor um takmıyorum.ve eşime hep güler yüzlü anlayışliyim hergun geceleri bile uyudum yerde beni öpüp dünyaya bidaha gelsem yine seni alirdim çok şükür Allah’ıma diyip uyuyor) önemli olan sensin bebeğim kimse senden değerli değil sonuçta senin kocan artık sahip çık yuvana böyle şeylere takilma
Gecmişe takılırsan geleceği göremesin herkesin bir gecmişi var nasıl olsa önemli olan takılı kalmayıp hayatına bakmak bak ne güzel eşin yanında mutlu bir yuvanız var ne diye bunları dert edysnki benimde eşimn 4 yılık ilşksi varmış bana anlatınca ben arkadas gibi dinlemştm ya çünkü kız evli bir çocuğu var yani kalkıp şimdi onumu düşünücem eher eşinin davranışları sözleri geçmişi unutmadım yönünde olsaydı o vakit hak verirdm sana ama adam gayet düşünceli bir sekilde yanında sen buna odaklan canım
Böyle yaparsan kendi evliligini zedelersin canım eşin sana kötü davraniyor yada o kadınla konuşmaya devam ediyor olsa derim haklisin takmakta ama şuan sadece kendini bebeğini ve eşini üzüyorsun ve diğer kadını böyle yaparak mutlu edersin bir yerden duyar bundan güç alır daha çok konuşup senin ayrılmanı sağlar eşin seni seviyormuş ne güzel eskileri kapatıp yoluna bakmazsan ne sen ne eşin nede yavrun mutlu olur
İnşallah içindeki hisler biran önce geçer ve mutlu olmaya odaklanırsin
Nekadar guzel gercekten dert edinmeniz gereken bir derdiniz yok,
Sagliklisiniz evliliginizde isler yolunda,
Gecim sıkıntınızda yok,
Kayın ana ve kayın babalar arasında sorun yok belliki size sorun olanda yok,
Gebeliginiz gercekten saglikli ilerliyo bukonudada bir derdiniz yok,
Sizin kisisel olarak gebe halinizde dikkat edip dertlenmeniz gerekende bi hastaliginiz olusmamis..
Yoksa butarz şeyleri dert edecek vakit bulamazdınız
şimdi hayatınızda mutlu olmanız ve şükür sebebiniz olması gereken şeyleri saydığıma göre şu forumda bi dolanın hele kimler ne dertlerle ugrasiyo bi görün nacizane
Bide sırf meraktan bisi sorcam siz böyle gecmisi dertleniyosunuz ya sizinde eşiniz ilk değilmiş hayatınızda sizinde bi gecmisiniz var. Eşiniz sizle alakalı böyle dertlense kendine günlerini gecelerini zehir etse siz kendinizi açıklamaya calissaniz ve eşinize derman olamadığınız onu kendinize inandıramadığınızı düşünseniz mesela o dese size eski nişanlını unuttunmu gercekten filan
bi düşünün eğer hala eskiyi dertlenmeye devam ederseniz bence bi psikiyatriyi ziyaret edin çünkü bbek yetiştireceksiniz ve anası mutlu olmayan bebeği dünya mutlu edemez
sizde zannımca ömrü boyunca yüzü gülmeyecek mutlu olmayı bilmeyecek bir evlat istemezsiniz