Cidden insanlarla anlaşmak artık cok zor olmaya başladı sabrım tükeniyor eltisi ile küs olup aynı ortamda bulunmak zorunda kalanlar nasıl davranıyorsunuz hiç insanlarla küs kalmayı tartısmayı kavga etmeyi sevmeyen biriyim çok takıyorum kafaya benim gibi olan varmı help mee
Neden küstünüz
Whatsapp durumlarına bir bakıp bir bakmıyormusum
Saçma sapan birsey için tartısma cıkarmasına sinirlendim direk numarasını sildim bende geçenlerde karşılaştık sacma sapan hareketler yaptı sinirlendim aradım hicbir sekilde konusmama fırsat vermedi çok sinirimi bozuyor kavga etmek icin hazırda bekliyor
Tövbe sen eşimisin sevgilisimi yol saçlarını sonra otur bir Türk kahvesi iç
şaka bi yana hiç muhatap olma ortamda onunla değil başkalarıyla ilgilen silmeseydin numarasını ailenle mutlu zamanlarını paylaş sen sinir olcagına o daha çok olsun. Yani burdasın ama ben seni yok sayıyorum mu anlat. Bu tıpler konuşmaktan saygıdan anlamaz anlamayanı böyle davranacaksın
Ben 1 sene nişanlı 1 senedir de evliyim . 2 senedir hayatımda elti faktörü var ve nikahımı bile mahvettiler eşi ile sağolsun . Burda Allah bilsin deyip geçtim eşimi de üzmemek adına yapılanları Allah kimsenin yanına bırakmıyor aynı ortama çok girmemeye çalışıyorum ama girersek de selamun aleyküm aleyküm selam yapıyorum o kadar onu görmezden gelmek kudurtucu bir silah benim için her defasında da yapılan haksızlıklara karşı herkesin yanında diyorum kayın validem ismini ansa dahi yok o hamilelikte şöyleydi falanndiye diyorum beni günaha sokma adını dahi söyleme diyorum surat yapıyor bana ama umurumda bile değil . Tavsiyemdir pek muhattap olma sen kendine eşine daha doğrusu kendi evine bak Allah kimsenin yaptığını yanına koymaz Bu arada numarası kayıtlı durur ama aramam etmem durum atsa bakmam o benimkine jet hızıyla bakar ilk görenlerden olur kendisi nazardan da korkarım çoğu zaman kapatırım instagramdan da aynı şekilde yaparım hayatımın en uç noktasında yani yeri
Cidden numarasını silmem cok koymuş orası bariz belli eşinden beni nisanlıyken sildi yine böyle birseyi bahane ederek gayet iyidi hatta baya iyidik elti gibi degil arkadaş gibiydik cidden icten pazarlıklı bir kızmış hiç umursamıyorum ama gelip sataşması sinirmi bozuyor arsız insanlarla uğraşmak çok zor
Benimde eltim var ve gerçekten o kadar kurnaz bir insan ki. Herkesi elinde oynatıyor ama hep kötü ben oluyorum. Bir aralar eşimde yengesini savunurdu artık gerçek yüzünü görünce bana hak veriyor. Kaynanamda eltimi bir savunuyor sanki kızı dersiniz. Kendisi kanserdi o dönemi atlattı şimdi de hasta onu üzmeyin diyor, ben daha bu sene 2 bebek kaybettim bana kimse iyi davranmaz hatta bebeğimin kalbinin durduğu gün bile yanıma gelip bı söz etmedi. Ben 1 ay kendimle başbaşa kaldım neler yaşadım da arayıp bı iyi misin denmedi. İkisi birlikte konu komşu gezmeye, mağaza gezmeye devam ettiler. Benim acımda acıydı, kaynanam bana hep eltimin acısının daha büyük olduğunu onunla benim acımın aynı değerde olmadığını söyler. Eltimle gezmelere gider bana haber verilmez. Geçen pazar eltim kaynanamgili kahvaltıya çağırmış sonra gezmeye gitmişler bizde onları yemeğe davet ettik ama eltim gelmedi. Niye diye sorunca da neymiş hanımefendiyi özel olarak cagirmamisiz!! Yani aynı ortamdasiniz zaten hepinizi tek tek arayarak mi davet edicez. Oğlumun doğum gününde geçen sene eltimi niye aramadım krizi yaşadık. Arayıp haber vermemisim, cagirmamisim. Biz herkesin doğum gününü biliyoruz ve o gün o evde toplanıyoruz. Bir günden bir güne beni arayıp da eltim oğlunun doğum günü için davet etmemiştir. Kendini bu kadar beğenmiş ve önemseyen biri tabii buna karşılık eşimin ailesi de onu el üstünde tuttuğu için yaptıkları saçma sapan şeyler görülmüyor. Aynı şeyleri ben yapmış olsaydım nasıl hor görülürdüm. Eltimle değil konuşmak yan yana bile oturmak istemiyorum. O kadar soğudum ki yani ben ne yaptım da bana böyleler anlam veremiyorum. Ayrıca arkamdan akrabalara konuştuklarını çok iyi biliyorum birkaç kez yakaladim ama onlar beni bilmiyor sansın. İnşallah bana yaşatılanı yaşarlar başka elimden gelen bir şey yok malesef. Üzülüp ağladığım zamanlarımın acısı çıksın.
Ay çok uzun yazmışım sorry
Olsun canım okudum çok üzüldüm hemen hemen aynı şeyleri yaşadım diyebilirim içimizde kötülük olmadığı için onlar gibi olamıyoruz olamayızda hicbir sekilde artık evime sokmam evinede gitmem tek derdim denk geleceğimiz ortamlarda tartışma cıkmasın kavga etmeyi hiç sevmiyorum ben insanlarla konusmam ceker giderim o yüzden sende cok umursama kendilerine ediyorlar illa ki yaşattıklarınıda yaşıyıcaklar İlahi Adalet var ben ona çok inanıyorum
İnşallah yaşarlar gerçekten çok istiyorum. En iyisini yapıyorsun yoksa sen konuştun, tartışma çıkardın olur.