Düşünmüyor ve senden hizmet bekliyorlarsa sen de durumu lehine çevir. Halılarını ver yıkamaya yine planlarini bozma. Temizliğini yaptır. Ben kimildayamiyorum annecim de, kendi işlerini halletsinler kalsınlar da. Her şeyi sen yapmaya alıştırırsan günlerin zehir olur.
Tatlim sen islerini ayarla yapabildigin kadar yap ama olmayana ne uzul nede kendini zorla herseyden once senin sagligin geliyor sen iyi olmazsan bebek ortada kalir o zmn daha cok uzulursun… Annelere hizmeti dusunme birak kendileri yapsin yesin gozlerini kapat elbet birgun gidecekler diye dusun bebeginle mutlu ol esinle bu konuda kotu de olma sıkılırsan dikisini bahane et yapamicam canim yaniyo vs… alt dikisini kastettim zaten sezeryan olursa sen yat onlar bakar sana Canini sikma bebeginin keyfini cikarmaya calis baska hersey bos…
Canım benim eşim de annesine çok düşkün . Birde görümce dersim var o evli ona düşkün değil ama kız kendini bi yerden eksik etmez doğumuma 10 gün 5 gün sizde kalmaya gelicez diye 2 ay önceden haber versi sıcakta eşiyle elin adamıyla 2 çoöuguyla bide ben istemediğim için strese girdim istemedim ama gelme de demedim salak gibi . Eşim ona düşkün değil ama gelme de diyemedi malesf . Daha bebek doğmadan karnım burnumda 5 gün bende kaldılar neyin kafasını yaşadılar bilmiyorum Allaha havale ediyorum çıkıyor zaten onlardan. Kendinş çok yorma sakın gelen yemeğini hazırlasın senin evini temizlesinler . Aon gün artık sinirlendim kalkmadım yataktan görümce kahvaltı hazırlamış yiyip gittiler . Sonra kaynana ayrı geldi vs vs . Neyse demem o ki …. Boşuna canını sıkma eşin ailesin düşkün ve hahır diyemiyorsa katlanıcaz .ben gelmesinler diye beynim patladı nedeyse ama işe yaramadı . Gelisnler ve bi an önce gitsinler inşallah sen stres yapma ben çom yaptım bebişm gazlı doğdu
Aynen öyle yapacağım başka birşey yok mecbur yapacağım
Yapmamaya çalışıyorum ama olmuyo sonuçta eşimi 6 aydır görmüyorum 6 aydır evimde durmuyorum şimdi eşim gelecek direk onlar gelecek bunları düşününce ister istemez strese giriyorum
O kadar haklısın kii ama eşimizin ailesi de o kdar düşüncesiz Allah islah etsin elden bişey gelse keşke
Evet maalesef herkes kendini konforunu düşünüyo benim hamile olmam eşimi 6 ay görmem kimsenin umrunda değil
Valla ben de destek göremedim destek olmak isteyene de köstek oldular. Gorumcemle aynı binadayiz eltim gelmek istediğini söyledi e çoluk çocuk olunca ikisinde de görümcemin evinde olacak çoluk çocuk diye gelme o işlerini halletmiş falan demiş.Ütü için gelcekti ben de ütülerim gerek yok gelmesine dedi parmağını dahi kimildatmadi hiç bı işe her işimi kendim yaptım yapmaya da devam ediyorum doğuma kaldı surda bı kaç hafta.Diger görümcem de sözde temizliğe gelcekti geldi kardeşiyle bi hafta kaldı bı kere bana ugrayp bı işin ucundan tutmadı.Sozde doğumdan sonra bebeğe bakmaya gelcekmis hiç lazm değil valla bu zamana kadar kendim yapmış etmişim millete gösteriş yapacaklar
Demekki aşağı yukarı hepsi aynı bunların valla beni arayan soran bile hiç olmadı tek başıma kendim kedimi idare ettim hep bebeğin alışverişini tek başıma yaptım onların beni arıcağa yerde ben onları aradım da telefonumu bile açmadılar şimdi gelip bana yük olmaya gram hakları yok düğünüm oldu düğünüme gelmediler evimi eşimle ikimiz döşedik ama insanlarda utanma yok bir faydaları olmadı gibi bide benim evimi yamağalamaya çalışıcaklar
Eşinin bunları bile bile kabul etmesi ilginç canım
Eşim ailesine aşırı düşkün onlarda eşimin bu düşkünlüğünü kullanıyor işte olanda bana oluyo evimde kalıcaklar en son benim haberim oluyo
Eşinde sorun bence canım, eşinle halletmeye çalış, kimseyle yüz göz olup muhatap olma en doğrusu bu oluyor, sen yoktun ben kendim yaptım telefonlarımı bile açmadı lar söyle gelmesinler ben sizi görmeye gelecem desin bence eşin, bebek gelecek boya badana yapılacak evde desin, sen eşinle halletmezsen bu hayat sana zehir olur, tecrübeyle sabit kesinlikle, anlayış yokmuş şimdiye kadar bundan sonra da olmaz beklememek lazım bence
Eşim bana demeden gelmelerini izin vermiş istemiyorum dedim şimdi gelme mi dicem o kadar insanlara beni zor durumda bırakıyorsun diyo beni suçluyo bu kez mecbur gelmelerine izin vericem benim onları ağırlıcak evim müsait değil hizmet edecek bir durumda değilim ve eşim 6 aydır askerdeydi hiç bir eve giren gelirim yok ama o halde utanmadan gelicekler işte bana eşim yokken bir ihtiyacın varmı diye bile sormadılar daha tersine paranı harcama bişey alma çoçuğa da bişey alma yeme paranı dediler utanmadan
Allah size sabır versin onlara da merhamet ve biraz akıl
Geldikleri zaman çok yüz vermeyin
Öyle olucak zaten hiç bir şekilde iyi yüz göstermicem şimiden strest içindeyim ben bunlara nasıl hizmet edicem diye sonuçta benim evime geliyolar ilaki hizmet edmek zorundaydım
Gelmeleri madem kaçınılmaz gelmişken işlerinizi onlar yapsın evdi yemekti bebek icin olan hazırlıklardı naza çekin kendinizi hamilesiniz sonuçta itiraz ederlerse kendi bilecekleri iş Dr çok hareket etme dedi falan deyin yani naza çekin kendinizi
Yani yaptıra bileceğim kadar yaptırıcam ama bana yardımcı olucaklarını sanmıyorum zaten beni düşünseler gelmezler