Hamileligimde simdiye kadar esimden cok destek gordum benimle cok ilgilendi. Suan 90 gun var dogumuma ve 3 ay ayri kalmak zorundayiz isi geregi. Cok uzuluyorum ve erken dogum riskim var. Anneme geldim benimle cok ilgileniyor. Ama ben bu surecte esimi yanimda istiyorum ne yapcam zaman nasil gecicek bilmiyorum bide erken dogum riskinden dolayi hep yatmam gerekiyor daha da sıkılıyorum hic zaman gecmiyor sanki.
Yapacak birşey yok canım bende eşimden 2 buçuk aydır ayriyim ve çok üzülüyorum zaman nasıl geçiyor onu bile bilmiyorum ailesinde kalıyorum şu an biliyorum zor ama dediğim gibi yapacak birsey yok en azından annenle birlikte kalıyorsun annen sana bakıp seninle ilgileniyor eşinin yerine buda çok güzel birşey gerçekten ne kadar zor olsa da eşinden ayrı kalmak eşinden sonra sana iyi gelen ve sana iyi bakacak olan annendir.
Teşekkür ederim gercekten hamilelik zor bir surec . Rabbim hapimizin yardimcisi olsun
Amin inşallah
Bunların hepsi hormonlar yüzünden bende tam tersi sadece annemi yanımda istiyorum her gün annem yanımda olsun istiyorum aynı şehirdeyiz haftada 2 3 gün birlikteyiz nerdeyse ama hala çok özlüyorum gibi hissediyorum eşime de tam tersi hiç düşkün değilim bazen çok konuşunca sesinden midem bulanıyor biraz sussana diyorum adama içinizi ferah tutun sağlıkla gelsin bebişiniz 🩷🩷
Sız ıkı uc aylardan bahsedıyorsunuz masallah ben sabah ıse gondermek ıstemıyorum benım durumum daha vahım ama kimse yok benim kendımı yakın hıssettıgım o yuzden heraldı bu dunyada sadece esım oglum var benım ıcın cok duskunum sımdı hele hepten Sanko sabah gıdınce dünya basıma yıkılıyor
Ya bunu ben yazacaktım yazamadım bir türlü bende eşim işe giderken çok üzülüyorum gün içinde çok özlüyorum sanki uzun yoldan gelmiş gibi eve gelince koala gibi geziyorum, çok seviyorum iyiki var Allah başımızdan eksik etmesin benim arkadaşım falanda var açıkçası kendimi yakın hissettiğim ama eşim çok değerli bir insan, böyle olmamız daha iyi ama ne mutlu bizi mutlu ediyorlar ki böyle şeyler hissediyoruz
Kendinizi üzmeyin sizi çok iyi anlıyorum, Allah razı olsun ne güzel sizinle ilgileniyor ki bu uzak kalma mevsuzu sizi derinden etkiliyor, Allah hayırlısını versin belki bebiş erken doğmadan eşiniz işleri bitirir gelir, zamanında dogumunuz olur inşallah ve eşinizle bu süreci daha güzel atlatirsiniz…Güzel düşünelim güzel olsun.
ALLAH bozmasın ınsallah
Amin sizlerinde inşallah
Amin insallah