Eşimi çok kırdım çok pişmanım

Arkadaşlar çok kötüyüm Dün gece ailesi ile ilgili bir konu açtım ve sonuç çok fena kavga ettik . Benim hatam içimde birşey tutamıyorum herşeyi eşime söylüyorum ve eşim bu konudan asla hoşlanmıyor kendin cevap ver kendin çöz gelip bana anlatma vs vs diyor bunu nasıl aşabilirim. Bebiş etkilenmiş öi diye çok korkuyorum

İçinde tutmamissin ne güzel içinde tutup sana dert olacağına eşine dert olsun bebeğine bişi olmaz zaten hamile birine üzdügu için eşine düşüncesiz bence

Aslında çok haklıydım ama sınırımı aştım sınırımı aştığım için pişmanım :frowning:

@Sznsznszn haklimolmak farklı eşinizi kırmak farklı düşüncelerinizi kırarak değil de daha eşinizi bilirsiniz nasıl konuşulmasından anlar eşinizi kırmayın gönlünu alın :joy:

Çok büyük bir mesele olmadıkça bence eşinize ailesi hakkında olumsuz şeyler söylemeyin bu sadece eşinizle sizin aranızdaki ilişkiye zarar verir ve bir de bu sürekli hale geliyorsa eşiniz bikabilir kimse ailesinin hakkında kötü söz duymaktan hoşlanmaz neticede sorun ne bilmiyorum ama huzur istiyorsanız sadece kendi küçük ailenizle ilgilenin

2 Beğeni

Bu konuda ciddi karar aldım artık aslında uzun süredir böyle bir problemimiz yoktu ama ben öfkeme yenik düştüm

Çok özür diledim zaten bende çok kırıldım ama haksız olduğumu düşündüğüm için o noktaya takılmıyorum sadece üzgünüm çok üzgünüm

Eşinizle araniz duzeldiyse gerisini boşver in gercekten insanın yuvasinda huzur varsa gerisi çok da önemli değil