Eşimde sperm az ve cansızmış

Kızlae böyle bir durum yaşayan oldı mu 1.5 yıllık evliyiz eşiimde sperm sayısı az ve cansız çıktı

Ben de bir buçuk yıllık evliyim eşimin sper sayısı normaldi ama hareketlilik azdı ürolojiye göründü yumurtalıklarında damar genişliği var dendi yani varikosel ameliyat oldu kendisi ameliyattan sonra çok şükür 2 aylık bir bebeğim var

1 Like

Bir sürü macum var canım cogaltıcak 1-2 denersiniz macunları sonra yine test verirsiniz

Hayırlı olsun canım dua edin banada hem çok az hem hareketsiz olunca çok zor dedi doktor bugun geldik doktordan :smiling_face_with_tear:

İşe yarıyor mudur canım

Mutlaka yarıyordur yine olmazsa hanım efendinin dediği gibi küçük bi ameliyat olur geçer inşallah

@Senakus merhaba​:rose: Eğer sperm üretimini etkileyen hormonal bir dengesizlik varsa, doktor hormon tedavisi yada testis damarlarında genişleme varsa ameliyat önerecektir.

Her şey normal demiş bende anlamadın sperm yok denecek kadar az demiş sadece ne olacak demiş eşim tüp bebek deneyebişirisniz demiş

Arkadaşımın eşininde spermm sayısı azdınilaç verdi doktor. Şuann 3 çocukları var. Benim eşimdede ileri hareketlilik yavaştı ilaç içti daha ilk kutuda hamile kaldım. Hamile kalman zor diye bişey yok canım. Önce tedavinizi görün. Hatta o doktordan başka doktora gidin. Olumsuz konuşan doktor sevmiyorum

Bence başka doktorunda fikrini almakta fayda var. Tüp bebek öncesi tedavi seçenekleri mevcut öncelikle bu yöntemler denenmeli

İnşaAllah canımmm çok mutlu oldum mesajına bitkisel bir ilaç mıydı

Haklısın canım en kısa zamanda başka doktora randevu alalım en iyisi

1 Like

Canım öncelikle geçmiş olsun artık tedavi yöntemleri çok gelişti ilaç ile tedavi alıp hamile kalabilirsin kalitesiz ve yavaş sprem olması demek hiç olmaması demek değil neticede başka bir doktordan daha fikir alıp tedavi sürecine girerseniz hamile kalacağınızı düşünüyorum bu arada macun filan boş bunca doktor profesör otursun macun yapsın o zaman :smiling_face:

1 Like

Bitkisel miydi bilmiyorum devlet doktorunun yazdığı bir ilaç. Ve baya etklili . Önce devletin yazdığı sperm ilaçlarını denemelisin mutlaka. Direk iyi geliyor

2 Likes

Şifanın nerden geliceği belli olmaz ilaç içip de bir işe yaramayanı da gördük saraçoğulunun binbir tane macunu var bayılıyorum millette laf çarpa ustası sanmanızı kendinizi

2 Likes

Bende :smiling_face:

1 Like

Merhaba canım öncelikle çok geçmiş olsun bende 1.5 yıldır hamile kalamıyordum eşimde sperm hareket azlığı vardı. Geçen ay doktorum gıda takviyesi verdi bize eşim ağırlıklı benim sorunum yoktu ama yinede destekleyici şeyler tavsiye etti. Bana havuç ve incir kürü bide fermotil içmemi önerdi. Eşime de fermotil, çakşır suyu, arı sütü, ginseng önerdi siğara etkisinin vücutta azalması içinde kırmızı renkli şeyler tüketmesini istedi nar ve kırmızı pancarla besledim. Üroloji doktoruda klomen ve bactrim yazdı eşime biraz enfeksiyonuda vardı. Ve bu ay hamile kaldım çok şükür biraz sabredin umudunuzu yitirmeyin iyi beslenmek ve stres yapmamadan geçiyor herşey.Rabbim sizede tez zamanda hayırla ve kolaylıkla anne olmayı nasib etsin inşAllah amin.:palms_up_together:t2::heart:

1 Like

Amin canım Allah razı olsun

1 Like

Haklısın canım Allah’tan ümit kesilmez illakin bir şey vesile olur Allahın izniyle

1 Like

Aynenn öyle Allahın neyi ne şekilde vereceği belli olmaz. O yüzden öncelikle ilaç tedavisine başlayın . Doktoora sorun bitkisel macunlar oluyor besin ddestekliyicisi gibi onlarla da destekleyebilir miyim bi zararı olur mu ilaçla beraber kullanımın diyin. Her yolu deneyin. Verecek olan Allah. Neyin elinden olacağını bilemeyiz. Tez vakitte güzel haberlerini alırız inşallah​:palms_up_together:

1 Like