Ne kadar iyi yaptın kız![]()
![]()
![]()
ne kadar güzel yaptin
Hahaha iyi başarmışsınız ![]()
hergün ben onla ne konuşucam ya oğluyla konuşsunlar dursunlar
zaten çoçuk dogunca arar kesin görüntülü rahat vermez yine
Kız sen de her dakika saniye onun annesini ara bir şeyler sor Belki bıkar eşinde![]()
![]()
Çocuk doğunca hiç kocana fırsat verme sen ara ayy bugün torununuz onu yaptı şunu yaptı derken onların konuşmasına fırsat vermicen ![]()
Dayanamadım ne yapayım bunlar böyle tavırdan anlıyor ![]()
![]()
İşte o kadar sevmiyoruz ki içimizden aramak gelmiyor inanın ben yüzünü görmeye tahammül edemiyorum sesini duymak aman aman her an yan yanayız çok zor
Canım ben senede 2 defa görüyordum onda da kavga ediyorduk zaten ama baktım ki önüne geçemiyorum ben arayıp tatlı tatlı canına okudum senelerce üstelik benim sadece kaynanam değil kayınpederim de çok düşkün eşime evlendikten sonra kıymete biniyorlar nedense ![]()
Evet evet evlenmeden önce yüzüne bakmıyorlardi eşimin şimdi oğlum oğlum diyor eşimin annesi inan içimden kaynanam demek bile geçmiyor ya Benim umrumda değil ben normalde çok kafaya takan biriyim baktım kendime zararı oluyor yokmuş gibi davranıyorum yeri geldiğinde kendisi gibi lafı vuruyorum
Eşim ailesine uzak benim zorumla kandilde yada özel günlerde arar oda kısa sürer geçenlerde trip attı hiç aramiyonuz eşime sana aliskinizda tugbada aramiyor artık anneler gününde de aramadı zaten dedi bende valla kusura bakma iki çocuk üçüncüde karnimda günü zor bitiriyorum aklıma telefon bile gelmiyor dedim hemen de bahane dedi kendi annemi bile arayamiyorum bazen senin gibi trip atmak yerine o ariyo sen arada sor madem dedim sesini çıkarmadı genel olarak Kaynanalar aynı Allahtan eşim dolduruşuna denk gelmiyor darısı seninkine inşallah sen takipta üzülme bebisini düşün canim
Konuşsun özel bişey senden saklı konusmuyor sonucda . sende arada laf at yani ne olacak zaten uzakda olduğu için konuşuyorlardr…Benim eşimde onceden konusuyordu ben alıyorum telefonu ben konuşuyorum şimdi annenle konuscakmisin diyorum hayır diyor. Özel saklı gizli konusrlarsa rahatsız olurum tabikide
Çoğu zaman laf atıyorum zaten de bi gün bile laf atöadım diye kaf yedik hemen . Hergün konuşma zorunlulugumuz yok ya ![]()
Sizin gene her akşam iyimiş, benimki öğlen ve akşam günde en az iki bazen üç kez arıyor. Başlarda ben de çok sinir oluyordum ama zamanla kendimi sakinleştirdim. Çünkü annesi yaşlı ve tek yaşıyor hastalıkları da var o yüzden empati kuruyorum. Çoğu zaman da naz niyaz yaparak kocamı yanına çekmeye çalışıyor aşırı sinirime dokunuyor ama bir şey dememeye çalışıyorum
Evet dediköe sadcee kendimizi yığrattıgımızı farkettim bende
Yasaklanan şey tatlı olur hatta sen sole ara anneni diye. Tabikide her gün konuşmak zorunda değilsin ama bunu belki etme eşinle aranda sorun olusturmasin.esin demekki istiyor ki hergun görüşüyor evet haklısın ama senden saklı gizli bişey konusursa sıkıntı et kendine .hatta sende muhabette katıl eşinle gül sakalaş bozulduğunu belli etme zaten göreceksin kaynanan aramayacak sonra. Dene