Eşim ve annesine bağlılığı

Uzaktayız her akşam anensiyle konuşur eşim bende konuşmayı seven biri değilim arada dahil oluyorum hergğn de annesi beni soracak illa sesimi duyma gibi bi tuhaf huyu var . Dün de eşim benim adımı verip işte birşey diyo musun dedi annesi de o zaten bi kere laf mı atıyo dedi ben de off dedim uzaktaydım zaten sürekli aynı muhabbet ben her konuştuklarında dahil olmak halini hatrını sormak zorunda mıyım . Kendi annemle o kadar sık konuşmuyorum. Tel kapandı sürekli ne laf sokuyor annen dedim SESİNİ KES dedi eşim hamile halimle annesi duyarmış of dediğimi şok oldummm ben onun laf sokmalarını mı duycam sürekli

4 Beğeni

İlk olarak düşüncem belki bazılarına yanlış gelebilir ama erkek olarak her akşam anne ile konuşmak nedir yaaa… birbirine bu kadar bağlılarsa niye yuva kurulmuş. Her gün oğluyla konuşması yetmiyor gibi birde bir kere laf mı atıyor diye laf da sokuyor. Bende başka sehirdeyim ve hiç annemle her gün konuşmam. Eşinin tepkiside fazla yani, off dedigini annesi duysa ne olacak? Sizi o besliyorda agzinizdan ekmeğini mi alacak tövbe yarabbim. Benimde eşim kardeşleriyle konuşur, en küçük olduğu için hep ararlar. Bende hep ters ters bakarım kaçar gider yanımdan. Sen hamilesin üzme kendini. Erkek milleti insanı anlamıyor, anaları dersen hiç hiç anlamıyor.

3 Beğeni

Bu erkekler degismez ilk gunden anaci olan son ana kadar anaci olmaya devam ediyor

2 Beğeni

Ben kendi annmle bile herhün konuşmuyorum şaka gibiler artık yoruyor yemin ederim üstüne bir de laf yiyemem gitsin savunmaya devam etsin annesini hatasını anlayınca da gelsin

Nasıl olur bilmiyorum fadikk 3 yıldır evliyiz bi insan hergğn annesiyle konuşur mu . Bunaldım artık . Üstüne bide ben laf atmadım diye azar yer oldum . Hergün herşeyini biliyorum zaten neyin lafını atıcam sana

1 Beğeni

Sende anneni ara sana yapılanın aynısını yap Benim eşimde ailesi yan yana olmasına rağmen elinden gelse gelin beraber uyuyalım diyecek benim ailem bir saat uzaklıkta onlar gelince yüzleri eşkiyordu dedim sen misin bunu yapan aynısını ailesi gelince yaptım yani diyeceğim o ki zor uğraşmak ama şükür ki benim eşime aynısını yapınca direk anlıyor biraz zaman geçtikten sonra yine yapıyor ama anlıyor

2 Beğeni

Şimdi benimde üzüldüğümü farkedip hatasını anlayıp gelip özür dileyecek ama dilese ne . Bunalıyor insan bu kadar bağımlı olmak çok fazla . En son dediğiniz gibi her akşam annemi arayıp saatlerce hopörledde konuşucam bende

Evet eşimin ailesinde de var o saçma sapan dakikalarda arama huyları zaten polis kendimiz zor görüşüyoruz yemek yiyecez ararlar görüntülü falan ararlar . Bana çok tuhaf geliyor . Kii eevet benim eşimin ailesi de onu kullanıyor para muhabbetti falan ama gözü ne zaman açılır beni nasıl anlar çözüm bulamadık . Herhğn niye konuluyorsunuz dediğimde konuşalım ne olacak diyor

1 Beğeni

Benim kaynanamı 3 gün aramasa tribe giriyor bir de mesajlar yazıyor ağır ağır üzülüyorum adamın haline ilginçler aramayınca gelin doldurdu oluyor. Bu kaynanalara ne yapsak kötü biz oluyoruz.

1 Beğeni

Bizimkide tripli allah affetsin . Bizi kıskanmaktan böyleler . Bi gün aramayınca bizimkisi niye aramadınız uyuyamıkladınız diyor .

1 Beğeni

Üzülerek söylüyorum, bunun bir çözümü maalesef yok. Sizin en büyük şansınız aynı şehirde yaşamıyor olmak. Aynı şehirde olsaydınız, her gün evlerine gitmek gibi bir derdiniz olacakti. Nereden bildiğimi sormayın :slight_smile: sabredin ve görmezden gelin ama canınız konuşmak istemediginde net bir şekilde ifade edin. “Bir şey diyor musun?” Dediğinde, “çok öpüyorum, selamlar” diyin kısaca. Sinirinizi bozdugunuza ve bebeği etkilediğinize asla değmez.

1 Beğeni

Ben evliligimin ilk zmanlarinda buna benzer bazi durumlar yasiyodum ayni sehirde olmamiza ragmen bide annesi surekli beni arardı oglunu arardi ben acmassam bi laf sokardi gun icinde 4 5 kere konuşuyorduk bu durumu ben 2 3 sene katlandim sonrasinda dirrk yuzen soyledim hergun konusmak.istemiyorum diye biraz bi olaylar oldu ozman bizde ama soylettirdi yani yatmadan bile iyi geceler diye arardi yani ama ben artik 16 yillik evliyim esimin ailesiyle girusmuyorum 1 senedir hamileyim dogurcam az kaldi onu bile baskalarindan duydular bu durumlar zor gercekten allahim yardimcin olsun yzun oldu sanki :rofl:kusura bakmayin doluyuz bu konularda

2 Beğeni

Evet ben Allah tarafından uzak şehirde çalıştıgımızı düşünüyorum. Gitmeyi bırakın kendileri görümcem bizim evden çıkmazdı

1 Beğeni

Hergün beni de arardı araya soğukluk soktum ben hiö aramadım hergün herhün çünkü annemi bile arayan biri değilim . Beni aramayı bıraktı . Eşimle bırakırlar mı bilmiyorum çünkü o aramasa eşim arıyor

Eşiniz seviyor muydu konuşmayı o nasıl uzak durdu

Ay sana ne ben kadın üff bu kaynanalar sinir ediyor insanı sanki doğurdukları veliaht biz kötüyüz

1 Beğeni

Bir de bazı kaynanalar var işte gelip oturuyorlar Eskiden bizim kayınvalidemiz bize böyle kötü davranıyordu böyle yapıyordu böyle yapıyordu ya halbuki siz de bize öyle yapıyorsunuz haberiniz yok herhalde sizin de onlardan farkınız yok diyemiyorum

2 Beğeni

Yuh yani affedersin bu kadar da olmaz her gün her gün konuşma mı olur Madem o kadar çok seviyorlar birbirlerini evlenmeseydi o zaman artık evlenmiş önceliği sen ve çocuğu olmalı Tamam annesi sevsin Annesini de ama o kadar da olmaz yani

Benim eşimi de çok kullanıyorlar yan yana oturuyoruz hep kavga ediyor görüyor ama yinede yazık annem o benim diyor bana da sürekli laf söylüyordu kaynanam cahil insanla uğraşmak çok zor sonra bende aynı tavrı sergilemeye başladım dalga geçer gibi konuşmalar laf arasında laf vurdum uzak kaldım Benim de eşim uzman çavuştu evlendik bir hafta izni vardı size yemin ederim sabahın köründe gelip akşam 12-1 gibi gidiyordu kaynanam biz yeni evliyiz ayıp demek bile yok ya gerçekten utanmasa bizim ortamizda yatacakti eşim sürekli gelin oturalım diyordu en son sinirlendim dedim benimle yanlız kalmaktan mi korkuyorsun insanlar böyle düşünecek artık deyince biraz çekildi ama yine geliyorlardi en son artık ben soğuk yaptım uzak davrandım ve şuan hamileyim diye eşim çağırmiyor halsiz oluyorum diye

1 Beğeni

İki gün önce hastaneye gittim aşağıya bakıp nereye gidiyorsunuz nerden geliyorsunuz diye laf söylüyor eşimde hastaneye gittik dedi hanginiz için dedi eşimde Büşra için deyince bişey demeden pencereyi kapattı geçti içeri eşim kendim için deseydi ne oldu diye koştur koştur gelecekti baktı benim olduğumu tenezzül bile etmedi ne oldu torunum var sonuçta sorayım bile demedi Ama iyiki demiyor konuşmuyor çok rahatım kadın çok patavatsız saygı ogretilmemis kendi çocuğunun bile herseyine haset edip kıskanıyor bunu da eşim görüyor ama herkeste söylemesine rağmen anlamak istemiyor babası yok annesi var sadece diye ona bişey olur diye korkuyor vallahi o kadın herkesi öldürür de o kalır

2 Beğeni