İzine gelmişti 4 gün önce de gitti , gideceği son gecemiz de biraz konuştuk, para istedim lazım olur diye vermesi gerektiğini söyledim anneme söyle ihtiyaçlarını dedi bende iç çamaşırı alırım ped alırım onu da mı anana diyim dedim bana söyle o zaman dedi biraz tarstişma geçti para neye lazım. Olcak dedi bende kızdım annemler eşek başi mi söyle dedi öyle diyince açtım ağzimi yumdum gözümü ablası da kaynana yanında onu kattim ablan herşeyi alıyor yeni evlendi yeniden çeyiz düzüyor elbisesi yok gibi milyarlar verip elbise alıyor kimse birşey demiyor kocasii da kaynanası da annen olsa dünya laf yapar dedim. Ağzımdan da beddua çıktı senin derken Allah sizin belanızı versin dedim işte yastığı alıp başka odaya gittim sonra eşim son günümüz gel burda yat dedi yatmadım kendi geldi oda da yat çocuk uyanırsa bakarsın dedi sonra kendi başka odaya gitti gece yanima gelmiş sabah da bileti geç saatte sanıyorduk biz erkenmiş kahvaltı yapmadan gitti bir çocuğunu öptü benim ile vedalaşmadan gitti engellemiş beni wtspdan sonra 1 gün konuşmadık sonra bu para mevzusu üzerinden konuştuk artık dayanamadım şöyle yazdım “Bı yaz ya bı ara napiyon de resim iste özledim de seni seviyorum de sensiz yapamıyorum de maddi manevi bı destek ol İmreniyom dedikçe daha da uzaklaşıyon ben niye başını bekliyom. O zaman senin ki çocuk gibi sevgi dileniyom yalvariyom resmen onca küfür rağmen” böyle yazdım ben eşimde bir kere sen sordun mu halimi hatrimi nasılsın dedin mi seni seviyorum dedin mi dedi bende neden herşeyi benden bekliyorsun dedim olum sürekli beddua ediyon filan dedi Yaptığım her şey için özür dilerim pişmanım seni üzmek kırmak ağlatmak istemiyorum sana kıyamam dedin mi anca salak mal. Gerizekalı değil mi bende böyle yazdım sen insanca davran bende davranırım dedi sana öyle desem tepeme çıkarsin dedi bende bu yüzden kaybettin işte dedim sen gönlümü almadim bir kere iyi davranmadin hep beddua ettin bir kere iyi davran bakalım filan dedi bende sana birşey demiyordum. Bizim kalbiniz taştan sanki dedim eşimde bizim kalbimiz yok demi bizimki demirden dedi Allah hiç bir şeyi yanına bırakmasın inşallah dedim çok kizdiYeter lan boğazima kdr geldi her mesajda beddua dedi birşey yazmadım sabah cuma mesajı attım duruma hayırlı cumalar dilerim özür dilerim yazmış bende özürlü geçmiyor artık dedim
Canım artık buraya yazıp durma bence özel hayatını, kaçtır yazıyosun gördüğüm kadarıyla değişen bişey yok, size tek çare yine sizsiniz biraz olgun davran yaşın da gençmiş ama dediğim gibi sizin elinizde burda sana sen haklısın eşin haklı desek ne değişecek, uzun uzun da yazıyosun bırak düşünme yorma kendini akışına bırak başka şeylerle ilgilen abla tavsiyesi olarak gör bu söylediklerimi
Yazmasa aramasa sıkılıyorum işte yazsın istiyorum onu aktif. Görünce kızıyorum
Yine sen yine eşin yine kıyas yine beddua.. ve yine bizden akıl isteyip verdiğimiz aklı kullanmayan sen.. yorum yok.
Kocan biraz olsun sana yakinlasmaya çalışır gibi olmus sen yine uzaklastirmissin kendinden sakince konusmak varken neden beddua ediyorsun neden bağırıp çagiriyosun sen bence bi psikoloğa ya da psikiyatri ye git tedavi gör benim fikrim bu sakinleş Sakinlesririci mi alırsın naparsin bilmiyorum ama bize soylediklerini doktora gidince de soyle senin kontrolün yok sana göre mutlaka bi ilaç verir sakinleşmeye çalış akıllı ol akıllıca davran
Evet eşim küsmeyi bilmez , beddua da etsem sınırı geçince 10 dk sonra tekrar gelir barışır içimden gelerek konuşmuyom senle dedi sildim dedi tamam yemin et o zaman dedim etmiyor da
Ee sen uzatıyorsun ozmn adam senden daha alçak gönüllü bence gururunu bir kenara koy kocana güzel davran mümkünse uzun bir süre sorun tartışma çıkarma bide o.sana kötü soylesede sen iyi söyle güzel kelimeler kullan anlattın kadarıyla tatlı sözler yok aranizda tartışma yaratarak eşine ters davranarak sen zararlı çıkarsın sürekli kuran dinle.oku namaz kıl içimi rahatlat diye dualar et
Bencede tek odağı eşi olduğu için sürekli onunla uğraşıyor kendine bir meşgale bulsa hiç böyle olmayacak şunu dedi bunu dedi diye her şeyi yazmış ben dün ne yedim zor hatırlıyorum ![]()
![]()
Ay bir gönderisine tepki gösterdim diye belki arkadaşı yok kimsesi yok diye acıtasyon yaptılar. Profiline girin sadece ama sadece kaynanası ve kocası hshdjdj bütün gönderileri onlarla ilgili. Yorumları görüyorum söylenenide yapmıyor ilginç biri hshdjjdd
Buradaki herkes gibi bende daha önce konularınıza denk geldim ama hiç bir şey yazmamıştım. Eşinizin hatalı olduğu konular var ama sizin hatanız daha büyük. Eşiniz yaklaşmaya çalışmış uzaklaştırmışsınız, sürekli bir beddua hakaret ediyorsunuz adama bu şekilde evlilik sürdüremezsiniz. Terapi almayı hobi edinmeyi düşünebilirsiniz psikolojinize iyi gelecektir. Yaptıklarınızla eril enerji saçıyorsunuz kocanızla yer değiştiriyorsunuz resmen. Bu şekilde bugün bitmese bile yarın biter evliliğiniz ayrıca çocuğunuz da varmış onu böyle bir ortamda büyütmeyin o çocuğa da yazık. Başlığa kim haklı yazmışsınız haklı çıkmaya çalıştığınız sürece düzgün bir ilişki kuramayacaksınız o sizin partneriniz rakibiniz değil. Özel hayatınızı her seferinde buraya açmak yerine kendinizi toparlamanız tavsiyemdir.
Yok şekerim.. çok fazla pembe dizi izliyor bence![]()
Ben gerçekten bir ara bu hesap bizi trollüyor sanıyordum yani o derece. Ama arkadaş seninki tamamen adamı yıldırmak, başka birşey değil. Okurken tam diyecektim hah iyi ifade etmişsin kendini, ilgi ihtiyacını, maddi manevi eşinden beklentini güzel anlatmışsın. Adam da bir ışık yakmış o da dile getirmeye başlamış. İletişimin yolu açılmış, karı koca dertleşip birbirinize kulak verecekken nasıl oldu ne yaptın ettin bedduayı adamın alnının ortasına çaktın yine. Bak haklısın isteklerinde, çok haklısın ama yanlış üslup doğru sözün celladıdır. Sen bu şekilde konuşursan adam ne söylediğini dinleyemez. Dövüş horozuma yakalanmadan nasıl günümü bitiririm diye düşünür ancak. Adam günü sağ salim bitirmeyi düşünmekten seni nazlamayi düşünemiyor ki. Haklıyken haksız konuma düşürüyorsun kendini. Azıcık sakin, nahif ol. Kırgınsan çemkirip beddua etme, azcık bi mahsun nazlı dur. Bir de eşinin iyi yönleri varsa o yönleriyle adamı taktir et de şevki olsun çaba göstermeye. Adam zaten kabullenmiş ne yapsam olmaz en iyisi boş veriyim diye. Kaba konuşmak istemiyorum ama evlenmeyi biliyorsanız azıcık da geçinmeye gönlünüz olsun, aklını başına al ergen sevgililer değilsiniz. Çocuğunuz var o çocuk sizin imzanız gibi size bakıp yetişecek çeki düzen verin kendinize.
Sen değişirsen hayatındaki herşey değişmeye başlayacak. Daha kendine söz geçiremiyorken karşındaki insana nasıl söz geçireceksin ki? Daha kendi hatalarını düzeltemiyorken karşındaki insanı düzeltmeye nasıl gücün yetsin? Seni anlıyorum bir kadın olarak gayet de hakkın olan şeyleri istiyorsun. Bir çözüm bulmak içini dökmek, iyi birşey duymak istiyorsun. Birşey yapıyım eli kolu bağlı durmayim istiyorsun. Yokmuşsun gibi davranılmasın bir tepki verilsin istiyorsun. Ama yolu yöntemi bu değil. Bela okuyarak hakkını alamazsın. Lanet ettiğin şeyden hayır çıkmaz. Sen kendinden başla, kolay değil ama yavaş yavaş törpüle pürüzleri. Karşındakine hatalarını söylemeye yüzün olsun bari.