Eşim hiç bir aşı yapılmasını istemiyor

Topuk kanı da aldırmak istemeyecektir o zaman. Aşı istese de istemese de yaptırılır. Toplum sağlığını bozacak kusur işlediği için ceza alma ihtimali bile var.

Yani bilmiyorum bende hiç bir aşım yok ama hiç bir sıkıntı çekmedim bilmiyorum yani hayırlısı olsun

@Didem.Nursema Sizin zamanınızla,şimdiki zaman aynı değil ki.

Çok yaşlı değilim ya daha gencim 20 yaşındayım

@Didem.Nursema Yaş farkınız çoook fikir ayrılıkları belkide bundan kaynaklı.Yinede konuşmaya çalışın hem kendinizi hem de diğer insanları tehlikeye atmamak lazım.:pray:t4:

Biliyorum canım yaş farkından dolayı çok fikir ayrılığı kız oluyo ama hep ortak nokta bulmaya çalışıyoruz bunda bulamadık

Esin bir kac kere yanlis calisan elemanla karsilasdi Diger gorevini yapan elemanlari elestirmesin. Her meslekte var curuk elma. Devlet bile asinin oneminin farkinda okullara Gonderiyo saglik ocagindan. Oyle olmasa bile biz kendimiz sorumluyuz Kendimizden ve cocugumuzdan. Bide herkesin cocugu ayni degil. Baskasinin cocugu bagisikligi kuvvetliyse Belki seninki degil. Bu asilar dun cikmadi hepsi yillarca sure Gelen asilar. Keske kendin de yaptirabilsen nipt felan. Ve diger testleri. Esin anlamiyo suan sonra pisman Olacak. Suan bir suru olanak var teknoloji Gelisti sukretmemiz lazim. Ta anne karnindayken ogreniyolar ki Is isten gecmeden. Bencillik etmesin. Zaten soruyolar alerjin var mi su bu. Esinle konus diycem ama zannetmiyorum cok Faydasi olacagini. Allah yardimcin olsun. Konusmalarimdan alinma lutfen ablan olarak Konusuyorum. Kendimden ornek veriyorum herzaman. 19 18 14 yasinda cocuklarimdan biliyorum. Yani yaptirabilirsen iyi olur. Cezasinin oldugunu soyle belki ozaman razi Olur kardesim

Çok teşekkür ediyorum ama gerçekten senden büyük birine bunu anlatmak çok zor ama hiç ni şekilde de anlamıyo yani yoksa ben aşıları bütün tarama testleri yapılsın istiyorum tekrardan konuşmayı denemek güzel olucak galiba teşekkür ederim :blush:

Benim de eşimle aramızda 11 yaş var. Bir şeyleri anlatınca anlamak için gayet gösteriyor. Bence karakter ve kendini geliştirmek ile alakalı olabilir. Bi corona aşısında ayrı düştük. Kendi bedeni diye ısrar etmedim. Bebekte hayır deseydi durum çok farklı yerlere giderdi

Oyle yap canim benim

Tabikide karakter ve kendini geliştirmekle alakalı birşey ama bir zamandan sonra 15,20 yaş farkı kendini göstermeye başlıyor bence. Bunu sadece arkadaşımız için söylemiyorum.Etrafımda çok gördüm yaş farkı bu kadar olanları.Zaman zaman fikir ayrılıkları vs olmağa başladı.

Hadi bee, neyse ki biz kaleden dönmüşüz :rofl::rofl:

Hadi yine iyisiniz​:rofl::rofl:

Ama cidden yani 15 yaş fark çok zor gerçekten

Yobazlık mı var nedir inadına vermiş bak mesela herkes ayrıntılı ultrasonla ilgili olumsuz şeyler söyledi girmeyin filan dediler eşimde dedi madem öyle gitmeyelim kontrolde doktora dedim şart mı biz istemiyoruz doktorum dedi tabiki şart örnek veriyorum bebeğin kalbinde bir sorun varsa biz doğum anında kalp doktorunu yanımızda bulunduruyoruz e bu cvp eşime mantıklı geldi ve diretmedi yok girmeyelim diye … erkekler biraz düz kafa bizim gibi değiller maalesef

Aynen öyle çok düşünemiyolar her ayrıntısına kadar