Eşim gitti😓 kötüyüm

Kızlar eşim iş dolayısıyla sehir dışına gitti bugun bir aylığina evde yanliz kaliyorum çok üzgünüm hamilelikten dolayida ağlamak geliyor surekli zaman nasil gececek bilmiyorum çok kötüyüm yanliz uyumak yanliz bisyler yemek ilk günden agliyorum surekli

Merhaba canım üzülme alışırsın inşallah sadece bir ay kalır benim eşim 3 buçuk aydır yanımızda değil alışmasakta hala sabrediyoruz 7 aylık hamileyim iki tane de oğlum var gerçekten tek başına kalmak çok zor Rabb’im sabır versin ve benim eşim şimdi gelmiyecekte ben doğum yapınca gelecek maalesef bence haline şükret canım sıkıntı stres yapma bebeğine zararlı.

1 Beğeni

Ya yanimda bi kişi bile olsa neyse hic kimse yok yapayanliz kaldim evet geçici bi süreç ama hamilelikten dolayida daha duygusal hissediyorum çok uzgunum o yuzden

1 Beğeni

Haklısın valla ne diyim Rabb’im sabır versin annenlerde veya yakın akrabanda kalsydn hamilelik zordur.

1 Beğeni

Çalışıyorum o yüzden hafta sonu harici gidemem işe gittigim durak annemlere uzak inşallah su gibi gecer zaman :expressionless:

İnşallah canım yapacak bişey yok Rabb’im peygamber sabrı versin inşallah :palms_up_together:

Bende bebimkinin eve gelmesjni istemiyorum. Gelince sinirlerimi bozuyor surekli. Bir ay gecer allah baska ayrilik vermedin.

Herkesin ayri bi derdi var allahim sanada kolaylık versin :sweat:

1 Beğeni