Eşim çok ilgisiz davranıyor

Merhaba anneler içim çok sıkıldı buraya yazmak istedim.2.hamileliğim ve şu an 8 aylık hamileyim çalışıyorum malum iyice de ağırlaştım artık oturup kalkmakta zorlanıyorum karnım sürekli sertleşiyor zorlanıyorum anlayacağınız.Evde olsun dışarda olsun herşeye yetişmeye çalışıyorum canımı dişime takıp çalışıyorum ama bir türlü kıymetim yok.Akşam ayaklarımı uzatıp eşime çayı demlemesini aöyledim o da kalkıp bişeler hazırlamaya gitti nedense birşey bulup sinirlenmeye başladı ve sanki bir tek doğuran sensin diye bir laf etti.bana hizmet etmeye kalktı yaa zor geldi halbuki bu zamana kadar bu işleri şu halimle ben yapardım ne olmuş ben de biraz uzanıp dahizmet beklesem çk mu şey istiyorum.Bahane etti haklıymışçasına çayı koydu önüme yatmaya gitti.O kadar zoruma gitti ki konuşmak istemiyorum onunla ne yapsam sizce

1 Beğeni

Böyle kadınların kıymeti olmuyor ona yanıyorum ya…Sende aynı şekilde davran ona sen hamilesin ve şu an en hassas dönemdesin sakın taviz verme bence

1 Beğeni

Beni hak etmiyor ne yazıkki normalde alttan alırdım haklı da olsam ama bu sefer almıycam .Biraz da benim hatam herhalde aralar bozulmasın diye diye onu bu hale ben getirdim

3 Beğeni

Doğru söylüyorsun canım ne olursa olsun insan yuvası bozulsun istemiyor ama bazı zamanlar insanında sabrı zorlanıyor

Düşünüyorum başkaları benim zamana da yan gelip yatıyor hamileliğinin tadını çıkarıyor ben her daim hizmet etmek zorundayım yoksa yokum.O kadar zoruma gitti ki anlatamam canım

Seni o kadar iyi anlıyorum ki Allah yardımcın olsun inşallah.Sen kendini strese sokma hamilesin dert etme.Allah herşeyin mükafatını verir emin ol.

Aynen canım yapacak başka birşeyim yok yıllardır aynı sadece ben tavrımı değiştiicem ve konuşmycam belki o zaman hatasını anlar

1 Beğeni