Eşim bana birşey anlatmıyor kendi tarafıma nasıl çekerim

Kaynanamla yaşıyorum, eşim arar sorar küs olmazsak ama birşey anlatmaz gurbette ve orda bir tartışma geçmiş sanırım bunu kaynanamdan duydum orda kavga etti galiba dedi bende etse söylerdi bana dedim bana anlattı ya böyle böyle tartışmalar dedi bende ses etmedim ama zoruma da gitmesi değil, niye bana anlatmiyo bilmiyorum kendi tarafıma çekmem lazım nasıl.yapabilirim hanımlar

Hanımefendi sizin hiç arkadaşınız, dostunuz yok mu? Katılalı 5 gün olmuş 5 gündür yazdığınız tek konu ya eşiniz ya kaynanız. Dertleşmek için hadi bir iki kere yazarsınız anlarım da her gün her gün sizin kaynana ve eş postlarınızı görüyorum ya!

Çok saçma düşünüyorsunuz. Burda yazmış diye arkadaşı mı yok demek belki ailesine arkadaşına söyleyemiyor. Bence böyle düşünmemek lazım

Kendisinin sayfasına girin bütün sorduğu sorular eşi ve kaynanası. Bende diyorum ki elbette fikir vs almak için bir sorarsın iki sorarsın hanımefendi 5 gündür sadece bu yönde konu açıyor.

Belkide kimsesi yok anlatacagı buraya döküyor içini anlayışlı olmak lazım okumadan geç o zaman bakmayabilirsin yazdıgına

2 Beğeni

foruma girdiğimde ilk 3 konu hanımefendinin nasıl okumadan geçeyim? :joy: Neyin vicdan sömürüsünü yapıyorsunuz anlamıyorum. Siz nasıl yazıyorsanız bende şikayetimi dile getiriyorum.