Eşi aşağıda

Bayanlar aranızda bebeğin eşi aşağıda olup doğum yapanlar varmı ne gibi riskleri oldu

Ben sezeryan oldum sorun olmadı

1 Beğeni

Pınar hanım inşallah benimde sorunsuz olur 23 haftalığım şu an doktor kanama riski yapışıklık falan olur diyince korktum

Doktorlar olası riskleri söylüyorlar benimde tam kapatmıyodu 1.5 cm kapatıyodu ilerleyen haftalarda geçme ihtimali olabiliyor. Benimki kapatmıyodu ama rahim ağzına yakın olduğu için doktorum normal doğum riskli çok kanaman olur sezeryan günü vericem diyip sezeryan yapmıştı. Ben bi sıkıntı yaşamadım hamilelik sürecimde çok da hareketliydi 36. Haftaya kadar da çalıştım zaten. Hiç kanama ağrı sancı batma bişi olmadı. Siz yine de dikkatli olun tam kapatma varsa eğer kanama ihtimali olabiliyor.

1 Beğeni

Tam kapatma yok dedi inşallah sizin ki gibi sorunsuz olur benimde teşekkür ederim

1 Beğeni

Evet banada soylediler ama kanama alanina sontami ne bisi takmislar kanamam olmasin diye mudahale etmislerdi sorunsuz gecti sukur seninde insallah sorunsuz gecer

1 Beğeni

Bana plesanta previa dediler birkaç ay boyunca son doğuma bir ay kala düzelmeye başlamıştı eşi çok aşağıda idi kanamam felan vardı çok riskli idim sürekli istirahat dinlenme biraz daha fazla özen gösterdim Allah’ın izniyle hiçbir şey olmadan doğdu şuan 4 Aylık olduk bile elhamdülillah yani demem o ki kanama olsa bile ki eş aşağıda iken bebek buyurken vs vs ufak olabiliyor çok endişe etme iş tutma gerekirse dinlen Allah’ın izniyle hayırlısıyla kolaylığıyla sağlığıyla kucağına alacaksın

1 Beğeni

Allah razı olsun cevabınız için inşallah benimde kolay bir doğumum olur

Belli haftadan sonra yukarı çıkıyor bi sorun olmuyor cikmazsada sezryn oluyorsunuz endişe etmeyin bu süreçte biraz dhaa dikkt edin yeter

1 Beğeni

Benim 20. Haftamda çıktı yukarı

1 Beğeni

İnşallah benimde çıkar çok dikkat ediyorum aslında

Bu dizlik bişey değil herkesin farklı cikar

1 Beğeni