Esenler medipol

Merhaba hanımlar esenler medipol de doğum yapacağım. Doktorum ipek uzaldı. O hastanede doğum yapan ipek hanıma gıden var mı?

Medipol de doğum ücreti ne kadar

Zorunlu sezeryan 55 bin

Ben bir kez 6.haftamda gittim Medipole ama sorduğunuz doktoru bilmiyorum şuan 36haftalık oldum Güneşli erdem hastanesinde takibim doğumlar 30ile35bin arası

Doktorlar bilgi vermıyor zaten orda ilgilenen birime sordum bndrie. Yılbaşından önce 42 di yılbaşından sonra 55 oldu. Sizin yılbaşı zamlı fiyatı ise gayet makulmuş

Bu fiyat sezeryan mı normal doğum için mi

Evet doktorlar fiyat bilgisi vermiyor danışmada ki kızlara sordum zamlı fiyatı normal 30bin dedi sezaryen 35bin dedi ocaktan önce 20-25bin arasıydı

Oranın fiyatı baya uygun muş. Son haftalarım olmasa hastane değişmeyi düşüne bilirdim :blush:

Olsun bebeğiniz sağlıkla doğsun da paranın hiç önemi yok :slightly_smiling_face:

1 Beğeni

Merhaba ben 5 ay önce sezaryen ile doğum yaptı güzeldi 5 ay önceki ödediğimiz tutar 45 bin TL idi geceye kalmisti prof. Nöbetçi olduğu için onun ücreti farklı oluyormuş birde öncelik olarak normal DGM ile başladık ama diyrlimki sen dayanmadn yada kendi isteginle sezryna girersen ücret daha başka oluyor başta ya söylüyorlar zaten

Aynen sağlıcakla doğsunlarda önemli olan o :smiling_face_with_three_hearts:

Doktoruna göre fiyat değişiyormuş. Benim 3.sesaryan olacağı için belli fıyatı zaten. Temizlik ilgilenme olarak nasıl bir hastane. Odaları geniş mi?

Çok güzel o konuda