Eş desteği

Kızlar hamilelik döneminde eşleriniz yardımcı oluyor mu destek görebiliyor musunuz

1 Like

Gebelikten once de cogu seyde is bolumu yapiyorduk. Gebeligi ogrenince ben 1 yapiyorsam 2 yapmaya basladi. Allah esimden razi olsun. Ben raziyim. Zaten psikolojik acidan cok zor bir surec yurtdisinda oldugumuz icin, bir de fiziken her sey bana kalsaydi ne yapardim bilmiyorum.

Sakın eşinizi kimsenin eşiyle kıyaslamayın. Her ilişkinin her evliliğin dinamikleri başkadır. Bir adam bir yapıyordur karısının gözüne bin yapmış gibi gelir, bir adam bin yapar karısı tatminsizdir hiç yapmıyormuş gibi gelir. Şimdi burada yardım görmediğinizi düşünerek bu konuyu açtıysanız eşinden yardım görenlerin yorumu sizi kendi içinizde kıyaslamaya düşürür incinirsiniz ne gerek var. Keyfiniz daim olsun​:cherry_blossom:

3 Likes

Allah hidayet versin eşinize. İnşallah düzelir ve bu kıymetli zamanlarınızı size kendinizi tek başınıza hissettirerek heba etmez​:cherry_blossom:

Amin teşekkür ederim :frowning:

Maşallah çok sevindim daim olsun inşallah :cherry_blossom:

Yok yokk kıyaslamak için sormadım soruyu zaten. Benim eşimde sağolsun yardımcı oluyor elinden geleni her anlamda da yapıyor. Ama birkaç gündür o kadar farklı ruh hali içerisindeyim ki sanki her şey yetersiz gibi hissediyorum. Anlıkmı geçer mi acaba merak ediyorum

Eşinizle bu anlamda konuşsanız destek olması gerektiğini uygun dille söyleseniz belki sizi anlayacaktır. Hiç konuşmayı denediniz mi

Keşke kendini anlatsan belki anlar seni ve düzelir

Allah yardımcın olsun canım ne deyim bilemedim

amin :folded_hands: bu arada baska birine verdiginiz cevapta yetersiz geliyormus gibi hissettiginizi okudum. bazen ben de oyle hissediyorum. bu tamamen hormonlarla alakali bir durum bence. kendimize yok yere stres yapiyoruz, uzuluyoruz. su anki durumumuzun degerini bilip, vaktimizi guzel dusuncelerle gecirmemiz gerektigini dusunuyorum. allah yardimciniz olsun :light_blue_heart:

Amin teşekkür ederim rabim kimaehe nasip etmesin sağ Salim yabrularımızı kucağımıza alalım