Erzurum Şehir hastanesi

Kızlar Erzurum şehir hastanesinde doğum yapan var mı? Birkaç şey sormak istiyorum.

1 Beğeni

@erzurum-anneleri kızlar yardımcı olurmusunuz :smiling_face_with_three_hearts::hibiscus::mending_heart::mending_heart:

Malesef canım

Bende orda yapmayı düşünüyorum bilgisi olanlar yazsa keşke

Daha dogum yapmadim ama hem orda calisiyorum hem orda takipliyim

Doğumlar odalarda mı gerçekleşiyor, eşler doğuma girebiliyor mu?

Erzurum biraz bu konuda kotu esleri hiç sokmuyorlar ben de esim de saglik calisani oldugumuz halde reddettikleri çok zaman oldu

Dogum da normal dogumsa ayri sezeryansa ayri

Evet ya ultrasona bile eşimin girmesine izin vermediler

Normal doğum mu odada oluyor

Normal dogum odada ama yine hasta odasi degil farkli bi odalari varmış bunun icin

Çok teşekkür ederim :blush:

Rica ederim​:smiling_face_with_three_hearts:

Bende Erzurum Araştırma Hastanesi’nde tedavi görüyorum haziranın 12 sinde sezeryanla doğum yapacaklar Atakan hocadan ama kafama takılan çok şeyler var kanımda pıhtılaşma var kan sulandirici kulaniyorum bana şimdiden bırak iğneyi dedi başka doktora gittiğimde sakina bırakma diyorlar pazartesi normal kadın doğuma randevu aldım bakalım gün verecekmi

Ben de şehir Hastanesi’ne gidiyroum. Orada sıra beklerken falan soruyorum doğum yapanlara. Genelde memnunlar. Hatta yeni doğum yapmış bı arkadaş çok övdü. Özel hastane gibi ilgilendiler dedi. Normal doğum olmasına rağmen doktor da yanıma geldi sürekli dedi. Kordonu bana kestirdiler, fotoğrafimizi çektiler falan dedi. Çok memnun kalmış. Ben de zaten orada düşünüyordum iyice içime sindi. Yine de Allah iyilerle karşılaştırsın her ebe doktor aynı değil tabi. İnşallah bize de öyle iyi insanlar rastlar.

1 Beğeni

Bilmiyorum ama iğneyi bırakmak için erken değil mi. Hatta doğum yaptıktan sonra 15 gün daha kullanılıyor normalde. Benim yengemde aynı sorun var ona öyle kullandirttilar hep

Siz hangi doktorun takibindesiniz acaba?

Hangi doktorla devam ediyordunuz

Araştırma hastanesi Ragıp Atakan profesör yarın araştırma Hastanesi’nde başka bir doktora gideceğim

1 Beğeni

Taner Çam takibindeyim canım çok memnunum çok iyi bir doktor

1 Beğeni