Erkek anneleri biz inşaAllah İlkin`i sünnet ettireceğiz bu ay , 2ayımızın olmasına da 1hafta kaldı. Hem çabuk iyileşiyor yarası , hem de küçük olduğu için unutur korku da kalmaz . Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda? Erken mi yaptırıcaksınız yoksa büyüyünce mi?
40 çıkınca yaptıracağız bizde
Bizde 9 ayinda yaptirdik sunnet pampersle olunca cabicak sagaloyo bir defa cisini yapmasina bakiyo hemcecik iyi oluyo bizimki geldi sunnet olandan sonra oynadi hic agri hiss etmedi bile
Ayni düşüncedeyim en erken ne zaman oluyorsa o zaman yaptircam bende hayirlisıyla doğunca beklemeye gerek yok diye düşünüyorum hem çabuk iyileşiyor
Bencede erken yapılmalı 20 günlükken yaptırırlar bizde hem yarası çabuk iyileşiyo diye
Bence sizin için uygun bi zaman bizim testisinde su fıtığı çıktı onun iyileşmesini bekliyoruz. İyileşmezse iki farklı zamanlarda operasyona girmesin diye
6 aylıkken yaptırmaya karar verdik Allah’ın izniyle
Ben ilk ayında yptırmayı düşünüyorum sünnetini
Hayırlı olsun şimdiden
Benim oglanda fıtık dedi bugün doktor nasıl gectimi geciyomu hemen
Bizde de su fıtığı var 1 yaşa kadar kendiliğinden geçmesini bekliyoruz şuan 5 bucuk aylk 9 aylıkken gel dedi
şuan 6 ayligiz 4.5 aylikken yaptirdim cok cok rahat hem hicbirsey bilmiyor travma yok gercekten ilk çişine bakiyor kucuk oldugu icin acı agri olmuyor cok rahat geciriyorlar bilseydim ilk dogdugu gun hastaneden cikmadan yaptirirdim
40 günlükken özel klinikte yaptırdık. Sünnetten sonra iki saat ağladı sonra hiç bilmedi bile sürekli sünnet yerimi yıkadım kantoron yağı sürdüm çok çabuk iyileşti. Şuan oğlum iki bucuk aylık sünnet derdimiz yok kafamız rahat
İlk çocuğumu 22 günlükken ilkinci çocuğumu 3.5 aylıkken yaptırdım… o kadar rahat ettim ki. Ne travma ne başka bir sıkıntı. İkinciyi doğduğunda yaptırmak istedim. Kabul etmediler. Çocuk cerrahinin muayene edip gün vermesi gerekiyor dediler
bende tam 40 41gunluktu ettirdim cokda memnunum hemen bi iki gundede iylesti zorluk cikmadi.ilk cisino yapti mizmizladi sonrasi cok daha kolay oldu.
İki oğlumuda 1 aylıkken yaptırdım narkozsuz oldular çok rahat geçti bi sıkıntı yaşamadık
Kızlar bende aynı konu için dün çocuk doktoruna götürdüm oğlumu gün vermedi bilgi vermedi dalga geçti gönderdi. Şuan 2 aylık oğlum yaptırmak istiyorum ama bilemedim doktorumu değişmem lazım sanırım yaptırma boşver ne için sünnet ettireceksn çocuğa işkence fln tarzı konuştu yaptırma dedi
Ben de bunu merak etmiştim ya en erken ne zaman sünnet ettirilir diye 40 günlük olunca en iyisi bence
Aslında doğduktan bir gün sonra bile sünnet ediliyor ama sadece sünnet yerini uyuşturması lazım doktorun. Anesteziyi çok iyi ayarlaması lazım. Bunun içinde işin ehli doktoru bulmak lazım. Eğer bir nebze bile fazla anestezi olursa bebeğe ciddi zarar verir. Bu yüzden ben cinsiyetini öğrenir öğrenmez doktor araştırdım bulunduğumuz şehirde en yüksek fiyatlı o vardı. Ama evladımdan önemli değil üç beş kuruş. Kırkı çıkınca mutlaka doktor araştırıp öyle yaptırın