Erken Regli

Hatunlar Günüm Gelmeden Regli Oldum. Normalde 15. de olması Gerekiyordu. Biraz moralim Bozuldu :pleading_face:

2 Beğeni

Kaç gün önceden oldu?

1 Beğeni

5 gün :pleading_face: maalesef

2 Beğeni

Stres ve havalardan degisim olabiliyor normal bende de oldugu için biliyorum bazen günün de oluyordu bazen erken bazen de geçiyordu her gectigi zaman kan testi veriyordum eve geliyordum patlamisim

1 Beğeni

Bende ayın 15. Bekliyordum inşaAllah gecikir de test yaparım diye :pleading_face:

2 Beğeni

Bide bebek düşündüğümüz zaman ilk 3-4 ay olmadi sonra supriz oldu Rabbim geciktiriyorsa guzellestiriyordur Rabbim gönlüne göre versin canım regli kanaması mi acaba yerlesme lekeside olur

2 Beğeni

:pleading_face: bunda da bir hayır vardır hiç ummadığın bir anda pozitif görürsün. Hiç moralini bozma arkadaşım

2 Beğeni

Moralinizi bozmayın. :ribbon:

Mevsim geçişlerinde bu şekil gecikmeler görülebilir. Umarım hamilelik müjdenizi hep beraber karşılarız burda. Sizinle birlikte güzel haberinizi biz de bekliyoruz :muscle::smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Leke değil :pleading_face: dediğin gibi canım hayırlısıyla en güzel zaman da Nasip Etsin.

1 Beğeni

İnşaAllah Canım İnşaAllah :palms_up_together:t2::pleading_face:

Ahh Amiiinnn , İnşaAllah :palms_up_together:t2: Ağzınızdan çıkanlar dua olsun…

Ummadığın bir anda bir bakarsın adetin gecikmiş :smiling_face:

1 Beğeni

Amin canim hic kendini sıkma stres yapma :heart: olur Rabbimin izni ile İliski sonrasi hemen ayağa kalkma dizlerini cekip 15-20 dk dur öyle olur inşallah

1 Beğeni

Amin canım :palms_up_together:t2::smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Teşekkür ederim canım :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

1 gönderi yeni bir konuya bölündü: Yerleşme kanaması olabilir mi?