Hamile olduğumu adetime göre 4 hafta 2 günlükken test yaparak öğrendim beta testim de 89 çıktı doktora gittim daha kese oluşmamış ne zaman oluştur yalancı gebelik vs düşük riski vardır diye korkuyorum çok erken test yapıp öğrendiğim için mi böyle yardımcı oldun lütfen
Bende çok erken öğrendim 3 gün önceden daha bekliyorum doktora gitmek için erken bence çünki kese daha gözükmez 6-7 haftalıkken daha net görmek mümkün o yüzden biraz bekle canım
Ben 1918 beta değeri ile keseyi görmüştüm ama o zmn bile daha çok yeni yeni oluşmuştu çok küçüktü doktor 4 haftalık olduğunu söylemişti
Ben birkaç hafta daha bekleyeyim yine ara ara tahlillerimi Sağlık ocağın da vereyim diyorum kendimi kontrol amaçlı beta değerime bakmak için
Bende öyle olduğunda keseyi görmeye gideyim şuan kese bile yok çok tuhaf hissediyorum hamilemiyim değil miyim psikolojim bozuldu resmen
Ya canım tedirgin olmaya gerek yok bende bekliyorum hamile olduğumu 10 gündür öğrendim ama hala doktora gitmiyorum daha net gözüksün diye bekliyorum sende bekle inşAllah iyi olur
Çok iyi anlıyorum seni nerdeyse hepimiz böyleyiz önceden her hafta kontrole giderdim o bir hafta geçmek bilmiyordu kafamda bir sürü şey kuruyordum şimdi 10 haftalik oldu aydan aya kontrole gideceğim ve zaman hiç geçmiyor aklıma her şey geliyor bence çoğumuz böyleyiz Rabbım yardimcimiz olsun sağlıklı gebeliğin olur seninde inşalah cnm
İnşallah hepimizin sağlıklı olur
5haftalikdi doktor 10 haftadan bakiliyor dedi (yurtdışında) 5ci haftada kimyasal hamilelik gecirtim psikoloji olarak çok kötü oldu erken test yapmak iyi bir şey deyilmiş keşke reglden 10gun falan geçdikden sonra yapsaydim o zamana kadar regl olmuş zann ederdim bu kadar umutlanmazdim
İyi düşünün iyi olsun 1 kere öyle oldu diye her hamileliğiniz aynı olacak değil ya. Sabredip bekleyin az daha
bəli bilirəm normal bir şeydi sadəcə həmin zaman psixoloji olaraq çoc pis idim
Başa düşürəm.. inşallah bu dəfə yaxşı olacaq stres etməyin
Gebelikte bazen troid hormonu yükselebilir gebeliğe bağlı olarak bu durumda ilaç kullanımı gerekiyor çokta ertelememek lazım bence doktora gitme işini en azından hamilelik var olduğu belirlenip gerekli kan testlerinin yapılacağı zamanı belirlemek gecikmeden biran önce yaptırmak lazım. Troid bebeği etkiliyor çünkü hamilelikte.