Erken gebelikte kasık ağrısı

6 hafta 2 günlük hamileyim ama herhangi bi belirti yok. Önceden kasık ağrım vardı ama birkaç gündür kasık ağrım da yok bulantı hiç olmadı belki daha erkendir de bilmiyorum. Benim gibi olan var mı hiç belirti olmadan devam eden :neutral_face:

Genelde herkeste belirti olmaz mide bulantısız falan geçirenlerde oluyor bende 6-7 haftamda başladı mide bulantısı ama öyle yoğun değildi. Eğer doktora gidip kalp atışını duyduysan için rahat olsun. Bide mesela eskidende devam eden bi belirti varsa yani tüm belirtiler aniden yok olursa o zaman doktora görünmeni öneririm canm. Allah korusun yeter ki sağlıklı olsun inşAllah​:two_hearts:merak etme

1 Beğeni

2 gün önce kontrole gittim daha embriyo görünmüyor 10 gün sonra tekrar gel bakalım dedi. İnşallah bi sorun olmaz

1 Beğeni

Bende 6+4 teyim canım bende de belirt yok geçen hafta arada hafif kasık ağrısı oluyordu geçti bugün kontrolüm vardı kalp atışını dinledim çok şükür 5 gün önce yine muayene olmuştum sadece kese var 10 gün sonra gel demişti ama erken gittim ben

1 Beğeni

İlk gebeliğim olduğu için çok tecrübesizim. 3 gün önce gittiğimde sadece kese vardı 10 gün sonra gel dedi. İster istemez kaygılanıyor insan. İnşallah her şey yolunda gider. Size de çok teşekkür ederim :smiling_face:

1 Beğeni

İnşallah canım sende güzel ve sağlıklı bir gebelik geçirirsin bence şuanlık herşey normal gözüküyor kontrole istersen biraz daha erken gidebilirsin herşey gönlünce olsun :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Çok teşekkür ederim, inşallah sizin de her şey gönlünüzce olsun​:smiling_face:

1 Beğeni

bende 6+2 yim aynisi benimde yarin kontrolum var kalp atisi dinlenicek benimde mide bulantilarim basladi 3 gundur maf oldum herkeste farkli demekki

İnşAllah geç döllenmedir her halde o yüzden belirtilerde geç başlayabilir merak etme canım kontrolden sonra bize bildirirsin mutlaka​:smiling_face:

1 Beğeni