Kızlar merhaba
bu ay ovülasyon testiyle 22. Günde geç yumurtlamam olduğunu öğrendim ve biz bu günleri değerlendirdik ovülasyondan bi hafta sonra hafif akıntıyla beraber kan gibi bişe geldi o günde sancım oldu sonra ikiside kesildi iki gün sonrasında test yapmıştım erken olduğunu bile bile ama negatif çıktı şimdi ise 14. Gündeyim beklicem sabredicem dedim bugüne kadar daha test yapmadım yarın 15. Gün ve sabah test yapmak istiyorum göğüslerimde sızlama bel ağrısı kasık ağrısı batma hepsi var ama adetle çok benzer şeyler bunlar sizce yarın sabah test yapsam pozitifi görürmüyüm adetimde 5 gün gecikti ![]()
İnşallah vardır canım benim
İnşallah yarın pozitif çıkan testimi buraya atıp oldu çok şükür demeyi çok isterim amin![]()
Haber ver ha Meral ederim ben biraz meraklıyımdır ya ![]()
![]()
Yarın sabah haber veririm inşallah dua edin lütfen ![]()
![]()
![]()
Dualarım seninle ![]()
![]()
Benmde aybaşım gelicekmiş gibi belirtilerim vardı canm ona takılma yani adetm 4 gün geçiktiği halde Test sonucum cok silik sonuç vermişti geç döllenme olduğu için. Umarım gebelik vardır rabbim isteyen herkese nasip etsin inş. Şimdi 40+0 haftalığm.
Ayy inşallah bi umut sabahı bekliyorum sağolun
Allahım sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin kolay doğum olsun inşallah
Insallah olumlu sonuc alirsin yaz burwya da haber verirsin insallah
İnşallah bi sevinçle haber veririm ![]()
Kızlar yine negatif çıktı![]()
Üzülme vardır bunda da bir hayır canım rabbim en güzeline hazirliyordur insallah bizleri oyle düşün olur mu? ![]()
![]()
![]()
İnşallah canım ister istemez üzülüyo insan vardır Rabbimin bildiği![]()