Adetime 4 gün var dayanamayıp erken gebelik testi yaptım negatif çıktı çok hissediyodum ama belirtilerde vardı böyle bir durumla karşılaşıp pozitif olan var mı yani bu erken gebelik testi yanıltır mı
O zaman adetini 7-10 geçmesini bekle istersen yada acile gidip kan testi yapabilirsin o kesin sonuç verir
Adetin geçtikten 5 gün sonra tekrar dene canım
Umarım güzel haberler alırsın
Normalde adetten 6 gün öncesinden bile sonuç veriyor !ama geç döllenme vs olabilir yine garanri sonuç kan testi
Bende 4 gün kala yapmıştım idrar testiyle hamile olduğumu ögrenmiştim.
Sende pozitiv çıkmadıysa üzülme daha adetine 4 gün varoldu idrar testi yaparsın olmasa kan testi verip net öğrenirsin canım @Merve3
Bende 4 gün kala yapmıştım sipsilikti testim sonraki gün yaptım 3 gün kala çıktı çok şaşırmıştım o yüzden geçmesi daha olumlu sonuçlar verecektir.
Benimde 4 gun vardi hafif silik cikmisti erken gebelik testinde hemen kan testi verdim degerim 34 cikmisti .bence sende kan testi yaptir canim en garantisi kan testi …
Günaydın canım aramıza hoşgeldin gebeliğin hayırlı olsun @ırmak
Ben 2 gün kala pozitif görmüştüm
Erken gebelik testinde mi denediniz yoksa normal testte mi ben diğer düşüğümde 4 gün kala normal test yapmıştım çıkmamıştı 2 gün kala yaptım çikti ama erken gebelik testiydi
Normal gebelik testinde denedim çıkmıştı. 3 gün geçince kan verdim 362 çıktı. Her gün test yapmıştım ondan sonra erken öğrenmenin kötü yanları bu.
Sabah ilk idrarla mı yaptın testi. Ben 6 gün kala sabah ilk idrar ile test yaptım normal gebelik testiydi silik bir çizgi çıktı erken testte öğlen yaptım neredeyse görünmeyecek kadar ikinci çizgi çıktı. Bence geç döllenme olduysa da çıkmayabilir. Adet gününü bekle ve sabah yap bence testi umarım istediğin sonucu alırsın
Benim erken gebelik testinde cikti canim .silik cikti.
Benimde 2-3 gün var negatif awox erken gebelik testi 20 liralık şimdi yarın yine test yapacağım hangisinden alayım 6 gün öncesi varmı varsada markanın ismi nedir yazarmısınız lütfen
Lütfen yardımcı olun bana
Bende erken gebelik testi yapmıştım iki tane hemde baya zaman adet döngüm üzerinden geçmiş olmasına rağmen negatif çıkmıştı sonra kan tahlilinde hamile olduğumu öğrendim eyer hissediyorsanız belki olabili çünkü testlerde yüzde yüz doğruluk payı yok
Merhaba canım aramıza hoşgeldin 🫶🏻
Bence bu kadar merak ediyorsan acile gidip kan testi ver daha net bilgi alırsın veya adet gününü bekleyip 3-5 gün geçtikten sonra yapmalısın
Kaset testtede cıkıyo bnm adetım normalde 8 aralık olması lazım dı ben 3 aralıkda kaset testle öğrendim bu erken gebelik testinde cıkmadı benim
Benim adetimden 5 gün geçmisti erken gebelik testi yaptım pozitif göründü benimki geç döllenmeydi o yüzden belki erken yapsaydım çıkmayacaktı sizde adetimiz geçince tekrar bir test yaptırın belki geç döllenmedir