Erken gebelik belirtileri

Kızlar merhaba, 1eylul, 2 Eylül ve 3 eylulde iliskiy girdik, tam yumurtlama dönemindeydim. Bugün 5 Eylül ve 2-3 gündür şeffaf ve beyaz akintilarim oluyor, hamile gibi hissetmeye başladım bile. Aynı zamanda bugün regl olcakmisim gibi karnimda ağrı var siz ne düşünüyorsunuz şuan yerleşmeyi hissediyor olabilir miyim

1 Beğeni

Gebelik belirtileri ile regl belirtileri bende aynıydı hiçbir farkı yoktu. O yuzden belirti aramayın derim tek belirti regl gününün geçmesi. Rabbim gonlunuze gore saglıkla nasip etsin inşallah.

1 Beğeni

Canım daha sperm yumurtayla dollenmedi bile sakin ol :face_with_hand_over_mouth: gebelik en erken yumurtalama gününde gerçekleşen ilişkiden 10 gün sonra belirti verebilir ki buda geç döllenme vs olmazsa döllenmiş yumurta adet gününden 3 veya 5 gün önce rahim duvarına yapışır ve vücut hamilelik hormonu üretmeye başlar yani eğer dediğin günden önce yumurtlama olmamışsa hamileliğini tespit etme sansin %1​:hugs:

2 Beğeni

Bence adetini bekle yok bekleyemem dersende adetinden bir kaç gün önce erken gebelik testi yapabilirsin kesin sonuç vermez ama en azından merakini bir nebze kırmış olursun :heart_eyes:

1 Beğeni

teşekkür ederim sabırsızlanıyorum ve içim kıpır kıpır, hayırlısı olsun ve sağlıkla gelsin inşallah

reglimin gecikmesini bekleyeceğim bakalım 12 gün var

Bende regl den bir hafta önce kollarımı kaldırınca göğüslerim aşırı derecede ağrıyordu ve idrar yanmam vardı çok canım yanıyordu eşim bana dedi gebesin erken gebelik testi aldı 15 dk sonra silik çizgi çıktı bekledim hastaneye gittim 6 haftalık gebe çıktım :joy:

2 Beğeni

Zaten hamileymissin yani

Gebe olduğumu bilmiyordum birde grip olmuştum ya tüm belirtileri birbirine girdi

1 Beğeni

Belli olmaz. Adet gününün gecikmesi lazım. Eğer beklemek istemezsen adetinden 6 gün öncesine kadar erken gebelik testi alıp yapabilirsin. Şuan hamilelik belli olmaz. Ayrıca yumurtlama döneminde de yapsanız hamile kalmayadabilirsin .

1 Beğeni

Canım çok erken bunun için artı kendini rahat bırak akışına herşey olur sen kendini kassan olmaz

Bide adetten önce gebelik belirtileri var buda göğüs dolgunluğu olsun ağrısı olsun sık sık idrara çıkma olsun bide halsizlik olur en erken belirtiler bunlar

Evet biliyorum teşekkür ederim

İlk yerleşmeyi hissetmek pek mümkün değil. Yumurta iyi gelişince akıntı artıyor ve karında ağrı oluyor yumurtlama haftasında. Döllenme olup olmadığını anlamak için 15 gün sabretmeniz lazım.

Ama normalde diğer aylarda regl günü dışında böyle bir ağrım olmaz bunun daha farklı olduğuna eminim

Yumurta çatlaması olsada akıntı çok olur ara sıra ağrı hisedilir brl ağrısı özelikle bir daha çok olur bunları da göz önünde bulundurmak gerekiyor