Merhaba tatlis anneler biz daha bugün 32 haftalık olduk. İki gun once doktora gittigimde agrilarim oldugunu soyledim ilk gebeligim oldugu ocin normal zannediyorum Doktorumda iyice bakti rahim kapali dedi belki bebek biraz iri kemikli o yuzden rahime baski yapabilir dedi ama biz yine de nst yapalim dedi nst de 5 dakika arayla dogum sancilarina esdeger agrilar cikti doktor bu dogumu baslatabilir dedi serum verdi hemen gecmezse hastahaneye yatiricakti cok sukur serumdan sonra nstye ciktigimda cok hafif cikti magnezyumu artirdi ama bol bol dinlen hic yorma dedi agrilar devam ederse hen gelmemi soyledi Yine gun icerisinde agrilarim oluyor ama 7 8 saatte bi yatmadigim zaman basliyor hemen basina boyle bisey gelen anneler var mi acaba
Şuan @Zerrinirrez @Mucizebebek2023 hanımların erken doğum riski var tanışmak ister misiniz
Merhaba canım öncelikle seninle aynı haftada aynı şeyi yaşadım. Doktorun adalat ilacı başlamadı mı? Bana çok iyi geldi asıl o kesti benim sancılarımı. Aynı 31 haftada 5 dakika da bir sancım vardı. Yaklaşık o süreç benim iki gün sürdü iki günün sonunda düzenli sancılarım kesildi. Serum vermişti. Ciğer geliştirici iğnelerimi yaptı. Adalat+magnezyum +progestan kullandım. Çok şükür 35. Haftadayım sancın olacak ama önemli olan düzenli olması. Yarım saatte bir sancın olunca doktora git açılman ve suyun gelmediği sürece tekrar sancını keserler endişelenme. Önemli olan bu süreçte suyun gelmemesi 3 4 santim açılman olsa bile durabiliyorsun haftaca
Merhaba arkadaşım Merak etme inşallah hərşey çok güzel olucak benim 28 haftadan erkən doğum riskim var 29 haftamda ne olur ne olmaz ciğer Gelisdirci iynə yapdilar bana Bebeyim Doğum kanalına inmisdi Baya Artık Hər an doğumum ola bilirdi Doktorum Yatakda Yatmami Önərdi Ayaklarımi kaldırıb Yatiyordum Ki bebek belki biraz kalkir diye ayağa Kalkinca Karnimin altına Korse takiyordum Çok zorluklar çəkdim doğru kəndimi kötü his etdim ve doktor Həmən gel Serum falan yazdı Sancilarimi dayandırdı şuan Uygulamaya görə 35 haftalık dun Doktorda hesaplama Yapdi 36 haftalıksin söyledi Artık bisey kalmadı ve Hettda bana sen su hamiləliyinde çok zorluklar çəkdin söyledi Ve ben 2 hafta gibi sezaryan olucam Tabi Cuma günü Təkrar konturule Gidicem bebeyin Çəkisi və ciğerleri ne durumda oyrenməm için və bu benim son Konturulum 19 ve ya 20 güne sezaryan olucam o zamanda 37 ve ya 38 haftalık olmuş olucaz ve zorluklar çeksem bile geldik çok şükür İnşallah bebeyimiz sağ salım doğsun o zaman artık basardik diye bilicez bende çok korkuyordum hep endişe ediyordum sağolsunlar bana burda çox dəstək oldular En Cokda @Cansu Hanım Destek oldu İnanın bana sizde basaracaqsiniz Hərşey çok güzel olucak Sağlıkli şekilde bebeyinize Kovusacaksiniz Ben hep bu güne kadar endiseli idim Artık içime bi ferahlik doğmuş artık korku stresi atıb Bisey düşünüyorum biz neler basarmadik İnşallah İyi düşünelim ki iyi olsun Və saglikla bebeyimizi kucagimiza Alalim İnanıyorum ki o zaman bebeyimizi kucagimiza alınca kokusunu içimize çekince hərşeyi çəkdiyimiz tüm acıları unudacagiq inanıyorum buna Sizde asla stresə kapilmayin Və sadəcə bol bol istirahət yapib dinlenin Doktorunuz ne oneriyorsa Hepsini yapın İnşallah hərşey çok və daha güzel olucak Biraz uzun yazdım üzürlü sayın
Cok tesekkur ederim hepinize ben de dinleniuor bayagi azaldi agrilarim magnezyumu artirti sadece doktor serumdan sonra gecmezse hastaneye yaticaz dedi ama iyiyim cok sukur cok tesekkur ederim hepinize
Ben size moral olmıcam da kime olucam hepinizin yüreği çok güzel allah sağlıkla kucağıniza almayı nasip etsin