34.haftamda kontorol için doktora gittiğimde doktorum suyumun azaldigini soyledi. Detaylı ultrasano yonledirip onunda bir bakmasini istedi. Perinstoloji doktoru da suyumun azaldığını ve 36. Haftama kadar duzelmezse doğum yapmam gerektigini soyledi. Hemen yatışım yapildi. 2 hafta hastanede yattim. Bebek için ciğer geliştirici iğne ve 23-24 kiloya yakın serum takıldı, düzenli olarak nst’ye bağlandım. Normalde Kasım da dogurucaktim ama bebegimin suyunda düzelme olmayinca ve bebegim ters olunca 15 Ekim de sezeryana alindim. Kızım 2515 gr doğdu. 2 gün hastane de yattık. Düzenli olarak kan şekerine bakıldı. Çok şükür dün taburcu olduk şimdi evimizdeyiz
2 Beğeni
- Haftadan beri suyum az boyle boyle ilerliyoruz 34 hafta olduk bugun afi 50 nin altina dustugu an alacaklar benim de yavrumu ciger gelistirici oldum bende 30. Hafta da cok korkuyorum az suyun icinde kac haftadir kuveze alinirsa ayri kalirsam diye sizin hikayenizi okumak beni motive etti insallah biz de kizimizi alip hastaneden saglicakla cikariz devlette mi yaptiniz ozel de mi dogumu
Allah analı babalı büyütsün sağlıcakla. Hastanede yatma süreci vs yorucu bunaltıcı oluyor ama şükür sonunda kavuşma var Gözünüz aydın
1 Beğeni
Geçmiş olsun gözünuz aydin
1 Beğeni
Devlette yaptım. Korkmayın sakın. Kuvezde kalsalar bile onlarin sağlığı için her şey. Ayrıca sizde ciğer geliştirici igne yaotirmiyssiniz kilosu da haftasına göre iyiyse genelde kuveze almiyorlar. İnşallah sizde saglicakla kavusursunuz yavrunuza
1 Beğeni
Cok teşekkür ederim evet yorucuydu ancak sonu cok guzel oldu
1 Beğeni
Teşekkür ederim
1 Beğeni