Selam kizlar 28+4 teyim. Sizlerde bel agrisi kasik agrisi gibi seyler var mi ? Birkaç gündür ishal tarzi karnim agriyor. Yeni doğum yapan arkadasim bunlar dogum belirtisi dedi beni korkutttu biraz. Bu haftalarda boyle seyler yasayan var mi aranizda
İcine cok korku dustuyse doktorundan randevu al yada kadindogum acili olan bi hastahaneye git baktir canım. @tecrübeli-anneler sana yardım edecektir ama eger dogum belirtisi degilse seni herhangi bir konuda korkutan endiselendiren insanlara bisey anlatmamaya gayret et derim nacizane
@Ozgearsy hayır böyle birşey söz konusu değil ve lütfen olumsuz şeyler düşünme en son ne zaman kontrole gitmiştin ve bebeğin hareketleri ne durumda
26 nisanda gitmistim haftaya yine gidicem. O zaman hersey normaldi. Sanırım yorgunluktan ve yediklerimden kaynaklanan bişey olabilir
Bende 29+3 teyim aynı sorunları bende yaşıyorum kasıklarım fazlasıyla ağrıyor ve bi 5 dk sürüyor aynı şekilde belimde de oluyor ama bebek büyüdükçe bunlar normal kendisine daha fazla yer açmaya çalışıyor rahmin büyüdükçe kasıklarına baskı yapar
Ayy insallah oyledirr
29+5 te benim de erken doğum riskim vardı ama kanamadan kaynaklı 2 gün hastanede kalma sonucu atlattık şuan 32+2 deyiz
Sağlıklı şekilde kucağına alırsın inşallah