Erken doğum

Selam kizlar 28+4 teyim. Sizlerde bel agrisi kasik agrisi gibi seyler var mi ? Birkaç gündür ishal tarzi karnim agriyor. Yeni doğum yapan arkadasim bunlar dogum belirtisi dedi beni korkutttu biraz. Bu haftalarda boyle seyler yasayan var mi aranizda

1 Beğeni

İcine cok korku dustuyse doktorundan randevu al yada kadindogum acili olan bi hastahaneye git baktir canım. @tecrübeli-anneler sana yardım edecektir ama eger dogum belirtisi degilse seni herhangi bir konuda korkutan endiselendiren insanlara bisey anlatmamaya gayret et derim nacizane

@Ozgearsy hayır böyle birşey söz konusu değil ve lütfen olumsuz şeyler düşünme :cherry_blossom:en son ne zaman kontrole gitmiştin ve bebeğin hareketleri ne durumda

26 nisanda gitmistim haftaya yine gidicem. O zaman hersey normaldi. Sanırım yorgunluktan ve yediklerimden kaynaklanan bişey olabilir

Bende 29+3 teyim aynı sorunları bende yaşıyorum kasıklarım fazlasıyla ağrıyor ve bi 5 dk sürüyor aynı şekilde belimde de oluyor ama bebek büyüdükçe bunlar normal kendisine daha fazla yer açmaya çalışıyor rahmin büyüdükçe kasıklarına baskı yapar

Ayy insallah oyledirr :palms_up_together:t2:

1 Beğeni

29+5 te benim de erken doğum riskim vardı ama kanamadan kaynaklı 2 gün hastanede kalma sonucu atlattık şuan 32+2 deyiz

1 Beğeni

Sağlıklı şekilde kucağına alırsın inşallah :blush: