Erken doğum yapan hamişler

Merhaba erken doğum yapan hamişler kaçıncı haftanızda doğum yaptınız ve bebeğinizi küveze aldılar mı şimdi durumu nasıl?

Paylaşmak ister misiniz?

6 Beğeni

Mrb 39 üncu haftada doğum yaptım ve şuan 40. Günümüz :smiling_face_with_three_hearts:

2 Beğeni

Canım 39 erken değil ki normal :blush:

4 Beğeni

37 -42 arasi normal dogumdur

5 Beğeni

Doğumunuz hayırlı olsun kırkınız bile çıkmış. Kendinizi nasıl hissediyorsunuz :innocent:

1 Beğeni

37+0 cı haftamızda doğum yaptım.Bilmiyorum erken doğuma girermi bu​:thinking:

4 Beğeni

36+6 da doğum yaptım bebeğimin anne karnında kilo alımı durduğu için 6 gün küvezde kaldık şu an şükür iyiyiz. 46 günlük olduk :cherry_blossom:

4 Beğeni

Kaç kg da doğdu canım

3 Beğeni

37 normal sayılır ondan öncekiler erken

4 Beğeni

Ben hastanede kaldığımda sormuştum onu da. 35 hafta ve aşağısı erken doğum sayılıyor denilmişti

2 Beğeni

2240 doğdu. 2080 düştü ödem gidince, hastaneden 2080 ile çıktık kilo alımı olmazsa tekrar alacaklardı küveze . 2 saatte bir emzirme yaparak 41. Günde 3900 kiloya ulaştık şükür :smiling_face:

6 Beğeni
  1. haftada doğum yaptım. Normalde iri bebek olduğu için 2700 doğdu. Kuvözde kalmadı hiç. Haftasına göre kilosu ve ciğer gelişimi iyi olmasına rağmen çok zorlandım. Aşırı küçüktü. Sürekli bacaklarını topluyordu. Kendini hala anne karnında zannediyor demişti doktorum. Şu an 38 günlük bacaklarını yeni yeni uzatmaya başladı. Haftası küçük doğduğu için göbek bağında bile sorun yaşadık. Doğumda yapılan K vitamini iğnesi tutmadığı için tekrar oldu. Sebepsiz yere ateşleniyor. Geçenlerde 5 gün yoğun bakımda kaldı. Sütüm yeterli olmadığı için mama takviyesi kullanıyoruz ama uygun mamayı bulana kadar canımız çıktı.

Sıkıntı yok değil ama şu an yanımda uyuyor ve benden mutlusu yok. Allah bütün bebeklerimize sağlık, huzur ve mutluluk versin. Annelere de bolca sabır, şefkat yanında gazsız ve uyumayı seven bir bebek diliyorum :face_with_hand_over_mouth:

8 Beğeni

Çok çektin sen ve bebişin ama sonunda mutluluğa eriştiniz. Bir daha hiç ayırmasın Rabb’im sizi :pray::purple_heart:

4 Beğeni

Nuran çok teşekkür ederim :heart: amin inşallah hiçbirimiz ayrılmayalım yavrumuzdan​:hatching_chick:

3 Beğeni

Tomris çok güçlü :heart: böyle ateşlenince hepimizi korkuyor :frowning: kaç gündür bir türlü soramadım. Anladığıma göre evinize geçmişsiniz :smiling_face_with_three_hearts: allah bir daha yaşatmasın

Amin Cansu​:heart: eve geçtik ama ara ara hala ateşleniyor :smiling_face_with_tear:

1 Beğeni