Merhaba erken doğum yapan hamişler kaçıncı haftanızda doğum yaptınız ve bebeğinizi küveze aldılar mı şimdi durumu nasıl?
Paylaşmak ister misiniz?
Merhaba erken doğum yapan hamişler kaçıncı haftanızda doğum yaptınız ve bebeğinizi küveze aldılar mı şimdi durumu nasıl?
Paylaşmak ister misiniz?
Mrb 39 üncu haftada doğum yaptım ve şuan 40. Günümüz
Canım 39 erken değil ki normal
37 -42 arasi normal dogumdur
Doğumunuz hayırlı olsun kırkınız bile çıkmış. Kendinizi nasıl hissediyorsunuz
37+0 cı haftamızda doğum yaptım.Bilmiyorum erken doğuma girermi bu
36+6 da doğum yaptım bebeğimin anne karnında kilo alımı durduğu için 6 gün küvezde kaldık şu an şükür iyiyiz. 46 günlük olduk
Kaç kg da doğdu canım
37 normal sayılır ondan öncekiler erken
Ben hastanede kaldığımda sormuştum onu da. 35 hafta ve aşağısı erken doğum sayılıyor denilmişti
2240 doğdu. 2080 düştü ödem gidince, hastaneden 2080 ile çıktık kilo alımı olmazsa tekrar alacaklardı küveze . 2 saatte bir emzirme yaparak 41. Günde 3900 kiloya ulaştık şükür
Sıkıntı yok değil ama şu an yanımda uyuyor ve benden mutlusu yok. Allah bütün bebeklerimize sağlık, huzur ve mutluluk versin. Annelere de bolca sabır, şefkat yanında gazsız ve uyumayı seven bir bebek diliyorum
Çok çektin sen ve bebişin ama sonunda mutluluğa eriştiniz. Bir daha hiç ayırmasın Rabb’im sizi
Nuran çok teşekkür ederim amin inşallah hiçbirimiz ayrılmayalım yavrumuzdan
Tomris çok güçlü böyle ateşlenince hepimizi korkuyor kaç gündür bir türlü soramadım. Anladığıma göre evinize geçmişsiniz allah bir daha yaşatmasın
Amin Cansu eve geçtik ama ara ara hala ateşleniyor