Erken dogum riski 33+2

Erken dogum riski kimde var ?

2 Beğeni

Aramıza hoşgeldin gebeligin hayirli olsun :raising_hand_woman: saglıkla kucana almayi nasip etsin rabbim

2 Beğeni

@Leman hoş geldiniz. @Zerrinirrez arkadaşım sende erken doğu riski vardı sanırım

2 Beğeni

Benim var canım. 2 hafta önce doğum sancılarım başladı ilaçlar ve serumlarla durdurlar şimdi ise gelişim geriliğimiz sınıra yaklaştı sınırı geçerse sezaryan olucam erken

3 Beğeni

Hayırlısı olsun arkadaşım saglikla gelsin bebiş:palms_up_together: Kaç günün kaldı?

1 Beğeni

Şu an tam bende 33+2yim. Cuma kontrolüm var suyumda ve kordon akışında yani genel olarak bebekte ekstra bir sorun olmadığı sürece 35 i bekliyoruz

2 Beğeni

Rabbim yardımcınız olsun insallah bebiş biraz sabırlı olur vaktinden erken gelmez​:palms_up_together:

2 Beğeni

Sağlıklı olsun inşallah da bebeğim için ne iyiyse o olsun diyorum artık

2 Beğeni

Tabikide öyle haýırlısı neyse o olsun

1 Beğeni

Aramıza hoşgeldin :tada: @Leman

Erken doğum riskiniz mi var ? :pleading_face:

2 Beğeni

Çok şükür bin şükür ediyorum o riskli zamanları geçtiğim için. Çok sağolun İnşaAllah :heart::heart:

3 Beğeni

Merhaba @Leman hoşgeldiniz :bouquet: @Mucizebebek2023 arkadaşımızın da erken doğum riski var

Saol Canım :pray:Allah yardimcisi olsun

Evet Benimde erkən doğum riskim var şuan 35 haftalık Bakalım daha bisey kalmadı 37 38 haftaya gibi sabr eder inşallah bebis menim 28 haftadan İtibaren erken Doğum riskim vardı O yüzden ben 29 haftamda ciğer Gelisdirci iynə vurdurdum şuan 35 haftalık Hamiləyim

2 Beğeni