Erken doğum olur mu korkusu sardı

Kızlar 22 haftalık olduk çok şükür ama tansiyon var kilo var birde sanki su gibi bir şey oluyor alttan bazen korkuyorum erken doğum olursa küveze alınır mı alınırsa nolur eşimin etrafında biri 6 aylık doğum yapmış erken doğum olursa yaşarmı böyle durumlarda olan var mı acaba :pleading_face:

1 Beğeni

Hamilelikte bu tür akıntılar vs normaldir. Erken doğum korkusunun gerginliği hem seni hem de bebeğini huzursuz eder. İçini ferah tut. Her şey olacağına varır. İyi düşün iyi olsun.

2 Beğeni

Teşekkür ederim şuan biraz da olsa içim rahatladı :rose::heart:

1 Beğeni

Lütfen önce bir sakin ol :blush:

Kötü düşünürsen kötüyü çağırırsın. Sen içini her zaman ferah tut. Nice erken doğum riski olup da 40 haftası dolanlar var :blush:

2 Beğeni

Teşekkür ederim ilki düşük olunca korku endişe oluyor işte :pleading_face:

1 Beğeni

Umarım sağlıkla kucağınıza alırsınız :pray::heart:

1 Beğeni

Eda endiselenecek bisey bu akinti hamileligin yolunda Gittigine delalet.

2 Beğeni

Güzel gidiyor demeek o zaman dimi

2 Beğeni

Teşekkürler amin inşallah :palms_up_together: evet cinsiyet belli :rose:

1 Beğeni

Amin inşallah :palms_up_together::rose:

1 Beğeni

Evet canim evet merak etme keyfini cikar hamileligin

2 Beğeni

Oh çok şükür içim rahatladı teşekkür ederim canım :rose:

2 Beğeni

Bisey degil canim

2 Beğeni

Bende 31. Haftamdayım akıntılarım arada su gibi oluyor suyum geldi sanıyorum sonra kendi kendime nursema kendine gel suyun gelse durabilirmisin diyorum aklıma bu zamana kadar düşük yaparmıyım demedim ya da erken doğum olur mu demedim yani aklıma getirmek istemedim çünkü şuna inanırım kötüyü çağırmayı rabbim korktuğumuza uğratmasın diyorum hep kalbinizi serin tutun böyle korkuları aklınızdan silin zaten eğer erken doğum riskiniz varsa doktorunuz size söyleyip önlem alacaktır

3 Beğeni

Erken doğum riskiniz yoksa endişe etmeyin bol bol dinkenin hormonlardan dolayı akıntı artabiliyor

2 Beğeni

Teşekkür ederim :rose:

3 Beğeni

Teşekkürler :rose:

2 Beğeni

Rica ederim

2 Beğeni

Merhabalar,

Benim de 30+5 haftalık gebeyim. Doktorum fiziksel olarak rahmimin ince olduğunu söyledi. Bugünlerde regl olacakmışım gibi, bebeğin kafası veya ayağı vajinamdan çıkacakmış gibi bir durum söz konusu. Bazen ayağa kalktığımda idrarım sıkışıyormuş gibi bir durum da oluyor. Hareket ettiğinde kemiğime baskı yapıyor.

Çok şiddetli değil şu an ama ilk hanileliğim ve korkuyorum. Sizce doktora gitmeli miyim? Yoksa bu haftalarda olağan şeyler mi?