Erken doğum da küvez

Merhaba hanımlar oğlum 33+3 doğmaya kalktı 3 gün hastane yattık ciğer geliştiricileri yapılıp ilaçlarla durdular cuma çıkış yapıldı.p.tesi muayene olup hergün nst takibi istendi ve benim bu Çarşamba ciddi sancılarım başladı ve bebeğimin kilo alımı durmuş 26 mayıstan bu yana 2200 Gr olarak Çarşamba dan her gün serumlar ve iğnelerle sancılarım baskilaniyor salı gününü bekliyoruz muhtemelen (35+3 te) doğum olacak. Sormak istediğim benzer senaryoyu yaşayan 13. Günlük ciğer geliştiricileri yapılmış ve 2 kilo civarında doğan bebego küveze alınmadan evine gidenleriniz var mı

1 Like

Malesef konu hakkında çok bilgi sahibi değilim ama inşallah sağlıcakla bebeğinize kavuşursunuz küvez sürecine falan gerek kalmaz :palms_up_together:t2: Ama bir tanıdığım ikizlerini 33cü haftada doğurdu onlara da ciğer geliştirici yapmışlardı küvez de kalmadan Taburcu oldular şimdi 8 yasındalar

1 Like

Ay maşallah darısı başımıza :heart_eyes:

1 Like

31 haftalık dogurdum 46 gün küvezde yattı şimdi 4 aylık

1 Like

35+5 de doğurdum 1 hafta kuvezde kaldı 2.700 doğmuştu

Çok geçmiş olsun sağlıkla büyütün :heart_eyes:

Öncesinde ciğer geliştirici yapma fırsatları olmuş muydu

35 e girerken doğum yaptım 1900 doğdu ciğer geliştirici vurunmustum 6 gün kuvezde yattık. Sonrasında çıktık elhamdülillah şimdi iki yaşında elhamdülillah

1 Like
  1. Haftadan sonra suyumda azalma olduğu için her hazfat kontrollerim oldu 36 ya kadar sorun yasamazsak ciğer gelistirci igneye gerek yok dedi doktorum. 36+2 de kontrol için gittiğimde suyunu bitmiş sayarım yarın acil sezaryan dedi.

1 hafta solunum yetersizliginden 1 haftada enfeksiyondan kuvezde kaldı. Şuan 18 aylık.saglikla gelir inşallah.

1 Like

Maşallah sağlıkla büyütün inşallah

Maşallah sağlıkla büyütün inşallah, darısı bizede :palms_up_together:

Evet olmuştu