Erken cinsiyet öğrenebilceğimiz bir yöntem varmı ? Eşim çok aceleci davranıyor hemen olsun istiyor detaylı ultrason işe yararmı
Ben 13+1 bugün kontrole gittim doktor 17. Haftada belli olur dedi
Farklı doktora gitmek istemiyorum açıkçası. Bekleyeceğim artık napayım pek de strese girmiyorum ama merakta etmiyor değilim yani
Eşim ben biliyorum kız olacak diyor
9 bitmek üzere bende diyorum oluşmaz daha görünecek kdar diyorum ama işte kafamız karısıyor
Keseye göre burdaki. arkdaslar kız dedi ,Ramzi teorisyle bişiler söyleniyor onuda tam anLayamadm işte bekleyip görmek lazım heycanı burda zaten
@Aygul Genetik test neden yapılır ne işe yarar acaba ?
@Aydanufuk Benim ablam 2.gebeliginde çin takvimine baktı kız olacak dedi ve kızı da oldu.Ne kadar doğru bilemem bende baktım çin takvimine kız gösteriyor bakalım bizim cinsiyet daha belli değil.Saglikli olsunlarda kız erkek fark etmez
@Aygul Anladım canım teşekkür ederim
En erken 12 haftalıkken ikili testte gösterirse görürsün cinsiyeti ama göstermezse 16 haftada veya daha geç bu bebeğin hareketlerine bağlı
Fetal dna (NIPT) ile öğrendim ben ama pahalı bir test Türkiye’de sırf cinsiyet öğrenmek için yaptırılmaz bence genetik hastalıkları da gösteren bir test çünkü
Çin takviminde hesaplamada kız çıkıyor ama yaşa +1 ekleniyormuş falan dediler o zamanda erkek çıkıyor
Tahmini ne kdardır
Ben o kdar merak etmiyorum hayırla sağlıkla gelsın tek dileğim o. 16 haftalıkken görünür tam net olarak diyorm da işte . Belirtilerim genelde kız sizinde dediğiniz gibi kız olur
Ay türkiye fiyatlarını bilmiyorum açıkcası ama sanırım 5 bin lirayı falan bulabiliyor. Belki yaptıran bir arkadaş çıkar
9500 tl fiyatlar
Ben merak edip doktoruma sormustum ne zaman ogrenebiliriz diye bana bir daha ki sefer demisti 12 inci haftaya geliyordu diger randevu ama sonra durdu 16. Hafta dedi garanti olsun diye belki 16 17 hafta diyen doktorlar
Bende burdaki çin takviminde erkek diyo diğer sitelerde kız diyo hayırlısı bakalim