Erkeklerin söylediği yalanlar

Biraz eğlenelim hangisini yakaladınız ya da biliyorsunuz :grin:?

Benim aklıma ilk gelen bu oldu daha önceki rezillerden kalan :grin:

İlk kez sadece seni annemle tanıştırıyorum. İlk kez sana böyle şeyler hissettim . @all

6 Beğeni

Tabi canım hallederiz sen yeter ki iste :smile::smile:

Sözde herşey halledilir hele ki evlenene kadar​:smile:

8 Beğeni

Ben senin dediğin şeyleri anında yapıyorum :smile: Not: Mutfak dolapları yüksek olduğu için bazen onu çağırıyorum 3 gün düdüklü tencereyi yerine koyması için bi yalvarmadığım kaldı :grin::grin::grin:

7 Beğeni

Dogumdan önce esim ne olacak bende bakarım çocuga altını falan degiştiririm avuturum diyordu safiii yalaann olduuu sadece iki pış pış ağlayınca anasıı bu seni istiyor :sweat_smile::sweat_smile:

11 Beğeni

Bir de inandırıcı oluyor :worried:

2 Beğeni

Eşimden duydugum en sık ve en büyük yalanlar… 1: param yok(bunu dedikten sonra 100bin TL parası ve bir miktar altını olduğunu öğrendim) 2: bitcoin de 100bin TL batırdım(batirsaydi depresyona girerdi… gayet sakin durumda) 3: ben sizin için çalışıyorum(adamın tek amacı para biriktirip bir araba almak):red_car:

9 Beğeni

2 evliliğim oldu en çok söylenen yalanlar. “seni seviyorum”

5 Beğeni

Dimiii nasil da kanıyoruzzz :confounded:

3 Beğeni

Ben sizin çalışıyorum lafını daha bu sabah eşimden duydum. Kim için çalışacaksın başka dedim :rofl::rofl::joy::joy:

6 Beğeni

'Söz şu gün şunu yapacağım ’ dediği ne varsa yapmadı

6 Beğeni

Tamam 5 dk ya geliyorum der yarım saat olur gelmez​:joy::joy:

6 Beğeni

Anasi bacısı icin calismak istiyordur evlenince kök ailesi erkekelr icin daha bi kiymetli oluyor

3 Beğeni
  • Ben sen ne istersen yapmıyor muyum? -Bu zamana kadar bir dediğini iki mi ettim? :rofl::rofl::rofl:
5 Beğeni

-Benm senden önce hiç sevgilim olmadı (22tane yakaladım):joy: -herkes bi yana sen bı yana (ablası sürekli arayıp benimle ilgili konusur benmki de evt doğrudur der :rage:)

3 Beğeni

22 taneni nasıl yakaladın kız​:sweat_smile:

1 Beğeni

Ben kocadan yana çok şanslıyım galiba :sweat_smile: hiç böyle şeyleri yok. Sadece sabah uyanınca biraz suratsız oluyor o kadar :sweat_smile::sweat_smile:

3 Beğeni

Bende benimkinden duymadım Allah var :rofl:

2 Beğeni

Ya eğlencesine işte. Klişeleşmiş erkek sözleri vardır ya işte en çok seni sevdim, senin için her şeyi yaparım, bu zamana kadar ne istedin de yapmadım falan direkt yalan demeyelim de bir tür lafı dolandırma, oyalama ve kendin haklı çıkarma taktikleri gibi şeyler bunlar :rofl:

4 Beğeni

Aşk mektuplarıni televizyon masasının rafında buldum​:joy:

2 Beğeni