Erkeklerin Olmadığı Tek yer🥰

Aa öyle mi sevgili adminciğim çok mutlu oldum vallahi takıldığım yerde danışırım sana artık :grinning: python üzerine çalışıyorum ben genelde

3 Beğeni

+1 ben :joy::joy:

2 çocuk getirdim dünyaya, yeter Allah bin bereket versin :joy::joy::rofl::rofl:

6 Beğeni

Ben Pınar 28 yaşındayım ilk bebeğime hamileyim kırklarelinde yaşıyorum istanbuldan gelin olarak geldim buraya yeni katıldım çok fazla kimseyle muhabbet edemedim belki ama sizleri tanıyıp arkadaş olmak isterim​:smiling_face:

5 Beğeni

O kadar cok uygulama aradim ki hepsini indirdim tek tek baktim ııı cık hosuma gitmedi ama buraya bayıldım bazen sosyal medyadan cok burda takiliyorum cok hosuma gidiyor emegi gecenlere gerçekten cok teşekkür ederim.🩷🩷🩵🩵 Bu arada tanistigima memnun oldum ben Buse g.korede yasiyorum 31 yasindayim 4+4 haftalik gebeyim :heart_eyes:

7 Beğeni

Ben beyza 18 yasimdayim sanliurfaliyim urfada yasiyorum ev hanimiyim 12+1 hamileyim :heavy_heart_exclamation::pregnant_woman:

3 Beğeni

Merhaba ben burcin 27 yasindayim bugun ogrendim hamile oldugumu :face_holding_back_tears: henuz 4 haftalikmis :heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:

8 Beğeni

Ayyy cok tatlis ayni ben :heart_eyes: ben de ayin 23 unde ogrendim test yaparak 4+5 den selamlar :face_holding_back_tears::heart_eyes: Rabbim hepimize saglikla bebeklerimizi kucagimiza almayı nasip etsin :palms_up_together:t2::heart_eyes:

5 Beğeni

Sen de aramıza hoşgeldin :tada:

Gebeliğin hayırlı olsun :ribbon:

1 Beğeni

Aaa ne güzel ben Adıyaman da okudum Adanalı yım ama şimdi İstanbul da yaşıyorum :smiling_face:

1 Beğeni

Aaaa bende Adana’lıyım ama İstanbul da yaşıyorum memleketli olunca daha bi seviniyor insan :grin:

1 Beğeni

Lisede "Hiçbir erkeğin olmadığı yer " diye bir kitap okumuştum o geldi aklıma. Dünyanın sonu geliyordu erkek nesli bitiyordu. Kıtanin birinde sadece kadınlar vardı ve erkek diye bir türden haberleri yoktu. Onları yöneten birileri vardı. Damizlik kadınlar seciliyordu laboratuvarda aşılama hamile yapıyorlardı. Çok değişikti

1 Beğeni

Ben Zişan 29 yaşındayım Adana’lıyım İstanbul da yaşıyorum 42 günlük Attila adında oğluşum var :white_heart::smiling_face_with_three_hearts:

2 Beğeni

Ben Elif… 33 yaşındayım. Rizeliyim. Yani bir laz kızıyım :smiling_face: Ama memlekettekileri begenemeyip bir Kürt koca aldım kendime​:rofl: 10 yaşında Ömer adında bir oğlum var. Şimdide 15+4 hamileyim. Ankara’da yaşıyorum. Buradan çok çocuk isteyen arkadaşlara sesleniyorum. Cesaretinize azminize ve gücünüze hayranım. Ben ikinciyi öğrendiğimde, cezaevindeki mahkumlar gibi evde bir ileri bir geri volta atmaya başladım. İnanmak istemedim. Kabullenemedim. (Hep o bana Allah sana bir çocuk daha verdin diye dua eden arkadaşım yüzünden oldu bunlar. O dua etti 1 hafta sonra hamile olduğumu öğrendim)Ama tabi şimdi bebişimle aramız çok iyi. Allah daha çok isteyenlere ikiz üçüz versin inşallah. Ama benden bu kadar.:smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Merhaba @Burcınn hoşgeldiniz :bouquet: hayırlı olsun sağlıkla gelsin minik yavru :face_holding_back_tears::star_struck:

Siz anlatınca gözümde canlandı :rofl::joy:

Sıkıcı olurdu bee :joy:

1 Beğeni

Bende yeni katıldım adım Nilay Antakyada yaşıyorum üniversite okuyorum daha son senem 24 yaşındayım bir tane kızım var 7 aylık ikinci çocuğuma hamileyim daha 9 haftalık o da

2 Beğeni