Bu uygulamanın bu kadar güzel olduğunu bilmiyordum. İçerisi resmen çiçek bahçesi. Başta benim gibi çekinen hamişler vardır diye yazıyorum. Dışarıda kalmayın aramıza katılın tanışalım. İsmim Beyza, 23 yaşındayım, Eskişehir Doğumluyum Sakaryada yaşıyorum. Hemşireyim. 🏋♀ 7+4 hamileyim
Sen güzelsin çünkü, uygulamamız da sen ve senin gibi çiçek hamiş ve annelerimizle çiçek açıyor
Ben Nuran. 25 yaşındayım, 2 çocuk annesiyim. Hatay İskenderun’da yaşıyoruz. Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Uzmanı’yım ve aynı zamanda da Okul Öncesi Öğretmeni’yim
Aynı zamanda Mucize Anne’nin moderatörlerinden biriyim
4,5 yaşında Rüya Balım ve 4,5 aylık Eylül Nare adında iki kızım var
Uyğulama ve uyğulamada olan bazı dostlar sanki her gün oturup sohbet edip,çay/kahve içtiğim arkadaşlarım gibi oldu.Telafonu elime alar almaz uyğulamaya girer bakınırım:) Ben Laçınov Fidan.24 yaşındayım.Azerbaycanlıyım Baküde oturuyorum.1 oğlum var adı Ömer.Kampüter elmleri sizlerde galiba Bilgisayar mühendisi söyleniyor okuyup bitirdim fakat hiç çalışmadım.Bu kadar.
Bu uygulamada en çok görmeden her derde yardım eden insanlar gördüm tanıdım bilgilerini paylaşarak yardımcı olmaya çalışan sanki her zaman görüştüğümüz arkadas, dost, dert ortağı olduk burası mucize anne ailesi olarak bir numara daha çok şey yazılabilir ama anlatmaya kelime bulamıyorum hepinizin güzel kaplerinden öpüyorum…
Ben Leyla 32 yaşındayim İstanbul’da yaşıyorum…
Bende @NURAN gibi Mucize Anne’nin moderatörlerinden biriyim
13 yaşında Efe Can, 9 yaşinda Miraç adında iki oğlum var ve 3.Oğlum Göktuğ da yolda
Öyle değil miyiz ama birimizin sıkıntısı hepimizin sıkıntısı oluyor ona nasıl yardımcı olabiliriz diye her yolu araştırıyoruz Allah razı olsun @admin hanımdan bu uygulamayı çıkarıp bizi tanıştırdığı için binlerce kez teşekkür ederim sizin adınıza
24 yasindayim istanbul bahcelievlerde yasiyorum ilk cocugummm sizler sayesinde tecrube edindim iyiki varsiniz
Sizde iyiki varsınız canım
Merhaba ben Esra. Adıyamanlıyım, 28 yaşındayım, bankacıyım. Adana da yaşıyorum
Ben selva aslen mardinli ama almanya doğumlu şu an izmir de yaşıyorum yaşım 31 3 tane oğluşum var şu an 4. ye 8 haftalık hamileyim
Benimde rahatlıkla girdiğim tek uygulama Mucize Anne uygulaması. Başka da bir uygulama yok telefonumda
ben QAFAROVA SEVANE 18 yaşındayım. Azerbaycanlıyım,Baküde oturuyorum. Cesur adında 4 buçuk aylık 1 oğluşum var Ev hanımıyım ama el işlerimi değerlendirerek evden çalışıyorum müşteri oldukça.
Ben İpek Sakaryalıyım 23 yasındayım 1,5 aylık bir oğlum var ismi Ömer
Gercekten güzel bi uygulama bi cok uygulama herkesin rahattlikla konustugu sorular sordgu gayet iyi bi yer ben günnur 28 yaşindayim kocaeli darıcada yaşiyorum ev hanımiyim 3 tane oglum var nasipse 4.oglumda ocak ta kucagimda olcak inşallah
miray ben 24 yaşındayım 3.5 aylık evliyim ve 2 aylık hamileyim iyikii sizleri tanımışım gerçekten tüm vaktim burada geçiyor
Benim normalde pek arkadaşım yok kolay kolay açamam insanlara içimi güvenmemde bilen bilir bi ailemde yok hamile oldugumu öğrendigimde bi sıkıntım olsa kime danışcam falan diye cok düşündüm sonra mucize anneyi indirdim ve forumu keşfettim
Bi baktım herkes nasıl içten nasıl candan sanki uzun zamandır konuşuyormuşcasına her sorunumda yanımda oldular dedim ya anlaşamam ben öyle herkesle kolay kolay güvenmem lazım ama burda o kadar güzel dostluklar edindim kii insan görmeden de oturup bi çay kahve içemedende canı gibi hissedebiliyormuş birini
Biz mucize anneler olarak kalpten bağlıyız birbirimize bu paylaşımda vesile olmuşken söyleyim hepiniz cook kıymetlisiniz hepinizi cook seviyorum iyiki varsınız bana kattığınız hersey icin tesekkur ederim
İcimi dökdüğüme göre şimdi kendimi tanıtabilirim Ben Ezgi Ankara’da yaşıyorum 34 yaşındayım okul öncesi öğretmeniyim 10 yaşında Duru adında bi kızım 2 buçuk aylık Cihangir adında bi oğlum var
Merhaba memnun oldum ben de Eskişehirliyim ben de hemşireyim ortak noktlarımızın olması beni çok mutlu etti. güzel yorumların için de teşekkür ederiz ben de mucize anne moderatörlerindenim
Sanırım en büyük mucize anne benim 36 yaşındayım aslen Çorumluyum şuan Kırklarelinde yaşıyorum 1.5 yıllık evliyim Öğretmenim ama şuan çalışmıyorum ilk gebeliğim çok mutluyum sizler de hayatıma ayrı bir renk kattiniz kendimi çok rahat hissediyorum telefonu her elime alldigimda hemen uygulamayı açıyorum çoğu bilgiyi deneyimi güzel annelerimiz den öğreniyorum hepiniz iyiki varsınız bugün rutin kontrolüm var dua edin güzel sonuçlar alalım bebeğimizin cinsiyetini öğrendiğimiz de ilk burada paylaşacağım inşallah sizleri seviyorum görüşmek dileğiyle
Aha meslektaş buldum bende yazılım mühendisiyim
İyiki konuyuu açmışım ne güzel yorumlar gelmiş. Hepinizi okudum ve tek tek memnun oldum. rabbim nasip ederse En az 3 Çocuk kuralını yerine getirmeyi planlıyorum yani anlayacağınız burda baya bir varım. uygulamayı da çok beğeniyorum bizi bir araya getirene de ayrı teşekkür ederim