Erkek isim konusu💙

Kızlar bir oglum var adi Anıl 2. De oglum olacak ben asil pars olsun diyorum ama esim yok cihangir yok cankutay gibi isimler söylüyor sizinde fikrinizi ogrenmek isterim :hibiscus: ve öneride almak isterim​:smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Asil Pars harika bir isim bence :heart_eyes:

1 Beğeni

Asıl pars çok güzel değişik ama bu babalar hep ben hep ben

1 Beğeni

Ayyy teşekkür ederim kizlar :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts: bende kendi kendime acaba uyumsuzmu diye dusunuyordum :joy: ama eşime nasil kabul ettircem bilmiyorum​:grin::grin: benim icin ismin anlamida cok onemli ve asil pars isminin anlamida cok guzel hem soyadimiz tüzün ve anlami asil soylu demek herseye uyumlu oluyor yani ama gelde adama anlat çılldircam yaa

1 Beğeni

Benim daha cinsiyet beli deyil erkek olursa İbrahim Halil kız olursa zeliş

1 Beğeni

@Sabiha6 allah saglikla adiyla buyumeyi nasip etsin bebislerimize​:smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Amin inşallah :palms_up_together:

1 Beğeni

:grin: Benim oglum olyrsa ,eşim adini Mir kiyacak mis

1 Beğeni

Eşimin adı atakan o ata olsun diyor bende atlas yada enhar istiyorum enhar kuranda da geçiyor ve değişik gibi geldi ama sanırım atlas ata olacak :grin:

2 Beğeni

Mir cok kisa degilmi yanina bir isim lazim gibi​:smiley:

Gayet güzel evet uyumlu

Mir Ahmet :grinning: hem benim hem eşimin babalarimizin adi Ahmet

1 Beğeni

Evet simdi oldu gayet guzel adiyla yaşasın :hibiscus:

1 Beğeni

Teşekkür ederim :hugs:

Atlas ege emirde düşünebilirsin biz arasında çok gidip geldik ve emire karar verdik :blush:

2 Beğeni

Atlas olabilirdi aslında ama cok var cevremde ve ailedede var :smiling_face_with_three_hearts:

2 Beğeni

Cihangir de güzel bence

1 Beğeni

Biz de Sarp düşünmüştük şimdi Asil de aklımıza yattı kararsız kaldık :grinning:

1 Beğeni

Cok agir bir isim gibi geliyor bana :thinking:

Bence sarp koymayin anlami zor isimler konulmasi taraftari degilim pek ama siz bilirsiniz tabi :hibiscus::hibiscus: