Erkek hamilelik belirtileri hangileri

Erkek hamilelik belirtileri hangileri nasil oluyor

2 Beğeni
1 Beğeni

Ye taylıyı olayını diyosan o tamamen psikolojik bana kalırsa :sweat_smile: bir ihtimal şey doğru olabilir, erkek bebeğe gebeysen güzelleşirmişsin, kız bebek de annesinin güzelliğini alırmış. Bilemiyorum belki orda bir doğruluk olabilir :upside_down_face: @Sevinc95

1 Beğeni

Kuyruk acısı oluyo başka da bilmiyorum ve bel ağrısı benim kuyruğm çok acıyodu erkek dediler inanmadım arkadaşın dediği gibi hurafe dedim ama tecrübeli olanlar kuyruk acısı oluyo dedi ve öyle de çıktı artı karın sivri olunca erkek hatta hamile iki kadına rastladım kızmı dedim evet dedı senin de erkek mı dedim Evet dedi :rofl::rofl: birbirlerine baktılar kendimi tuhaf hisetttim :joy::joy:

Bendede bel agrisi sancisi oluyor sureli

Bende de tam tersi hiçbir değişiklik olmadı :rofl:

1 Beğeni

Ben tam tersi hep ekşi yedim 4 ay 5. Aya giricem yeni yeni tatli yiyorum o da nadir bazi tatlilari seviyorum

1 Beğeni

Bende hep ekşi yedim ama bebişim erkek :joy:

2 Beğeni

3 öğün ekşi :smiling_face: Hala da ekşi :sweat_smile:

Göbektn herşey belli oluyor ama sivri göbek erkek Tekerlek gibi kocaman olan da kız :rofl::rofl::rofl:kız anneleri kusura bakmayın neye benzetecegimi bilemedim :sweat_smile::sweat_smile::woman_shrugging:

Bnde bu durumdaym :wink::upside_down_face::sweat_smile:

1 Beğeni

Valla ben oğlumda büyük boy tüp gibi geziyordum :joy::joy: bu gebeligimde daha çok fazla kilo almadigim için uzun sanayi tipi tüpler gibi geziyorum :face_with_hand_over_mouth:

Hahayt allh seni kız :rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl:

Kuyruk acısı ve alttan göbek bende de var ve erkek dedi doktor önceden bu yöntemlere göre tahminde bulunuyorlarmış zaten her şeyde yanılma payı olsa da genel anlamda doğru sanırım

1 Beğeni

Vallahi bak… bir fil yavrusu doğduğunda 75 ila 85 kilo arası olurmuş bende 83 kilo doğuma gitmiştim… fil yavrusu gibi geziyordum :elephant::face_with_hand_over_mouth::face_with_hand_over_mouth: kendinle barışık olmak güzel birşey… gerçi doğumdan 14 ay sonra mirket gibi olmuştum 45 kiloya düşmüştüm

Nasıl yani çin takviminde son adet tarihinizi girin diyor ben öyle baktim canım nasıl yapicam​:smiling_face_with_three_hearts:

Doktor Ultrasona verirken ultrasonu sağ tarafım veriyordu ordan erkek olduğunu fark ettim :blue_heart: bebeğim erkek :blue_heart:

Erkek bebek anneleri az bulantı sivri göbek bol tuzlu ekşi 🩵 kızlarım da bol kusma yuvarlak göbek ama yine ekşi yemiştim tek fark mide bulantısı :sweat_smile: şimdi 12 haftalık hamileyim yarın kızlarım cinsiyet öğrenecek sürpriz olsun diye :star_struck: ama mide bulantısı yok yine :heart_eyes: ters köşe olursa yazarım birde bu ultrasonda ki çıkıntı şüphe yapmıştı :sweat_smile::scream:

Ay benim iki kizim var ikisinde midem cok bulandi bunda da midem fena bulaniyor icime erkek doguyo ruyamda da erkek gordum hayirlisi artik bakalim

1 Beğeni