Erkek denilipte dogumdan sonra kızı olan var mı

arkadaslar mrb cinsiyeti icin doguma kadar erkek denilip kızı olan var mı

2 Beğeni

Benim ortaokul arkadasimin basina geldi erkek dediler hersey erkek icin alindi doğumda kız cikti ben şok oldum resmen Bir diger arkadasimada 6 aya kadar kiz dediler bir sonraki kontrolde erkek çıktı Rabbimin mucizesi :palms_up_together:t3::woman_shrugging:t2:

2 Beğeni

7.aya kadar en korktuğum şeydi :grinning::grinning::heart:herşeyi pembis aldım çünkü :grinning:

4 Beğeni

6bende bugun ögrendim cinsiyetini erkek denildi kız istiyoduk ama 3 oglum olucak simdi Allah herseyin hayirlisinı verirmiş:slightly_smiling_face:

3 Beğeni

Ultrasondan anlamamışlar mı Allah Allah :slightly_smiling_face:

Sen benimle aynisin bizde kiz bekliyorduk 3 oğlum geliyor bosver 3 tanede kizimiz olacak​:heart_eyes::palms_up_together:t3::heart:

2 Beğeni

Yok malesef rutin kontroleri aksatmadan gitmislerdi ama kısmet :woman_shrugging:t2::palms_up_together:t3:

1 Beğeni

Sağlıklı güzel ömürü olsun benim 16. Haftaya kadar kızdı. Erkek olduğunu öğrendim

2 Beğeni

Biraz komik olucak ama bana öyle demişler 28 yıl önce , annemde çok erkek istiyormuş:)

2 Beğeni

aynen oyle hersey nasip Allah neyi nasip ederse o olurmus senin ne kadarlik

3 Beğeni

Ben anneme erkek demisler kiz doğmuşum :rofl::rofl::rofl:

2 Beğeni

Ablam normal doğumda bebeğini doğurunca gördü :smile:bizzat yanındaydım şahit oldum

1 Beğeni

nasıl yani

1 Beğeni

Eksik yazmısım doğuma kadar hep erkek dedi doktorlar çok emindiler ablam her şeyi aldı bebeğim isimli emzik zincirleri vs hepsini almıştı doğurunca baktı ki kız hatta hastane çıkışı olarak mavi takım getirmiştik onu giydirdik :smile::smile::smile:

3 Beğeni

22+2 günlük olduk senin​:hugs:

1 Beğeni

21 haftalık

3 Beğeni

Maşallah :heart::palms_up_together:t3:

1 Beğeni