Erkek bebişe hamişş annelerrr

12 haftalık ve üstü hamişşlerrrr, cinsiyetiniİ öğrendiyseniz bir ricam olacakk… 6-7 haftalıkken kesenizin şekli nasıldı bakabilirmiyimmm​:smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:

Benim bebek erkek

1 Beğeni

Benim şuan 17 haftalik burda 7 haftalik ti :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Benim de erkek bebek şu an 34+3 olduk .Rabbim hepimizi yavrularimiza sag salim kavuştursun insallah.:two_hearts:

1 Beğeni

1 Beğeni

benim boyleydi canimmmm simdi 29+1 olduk tabi​:blue_heart::blue_heart:

5+3de böyleydi benim tosun paşam​:smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts::revolving_hearts:

1 Beğeni

13+4de şuan böyle :smiling_face_with_three_hearts::heart_eyes::revolving_hearts:

1 Beğeni

Kızlar anladığım kadarıyla erkek bebek kesesi yuvarlak oluyor… Hepinize teşekkür ediyorumm​:two_hearts::two_hearts::two_hearts:

Peki ultrasonda bakıldıgında sağınızda mıydı solunuzda mı @Nazlimdiyaroglu @Bebetomyolda @pinar123 @Güneş.2018

İlk haftalarda yerleşmesini baya hissettim. 8.haftama kadar solsaydı tüm belirtiler. Ultrasonda sağdan bakıyor doktor :heart:

1 Beğeni

Benim belirtiler de başlarda soldaydı, doktor sağdan baktı… İnşallah benimkide erkektir​:smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Bnmde sol tarafımdaydı valla

1 Beğeni

Benim hep solumdaydi 18 haftalik hâlâ solda ve erkek:)

1 Beğeni

Sagınızdan mı baktı doktor sizede :smiling_face_with_three_hearts:

Banada soldan bakiyo ama kız :slight_smile:

1 Beğeni

Benim kese böyle :star_struck: ama cinsiyet öğrenemedim

1 Beğeni

1 oğlum var Allah bağışlasın 2. Oğlumda 23 haftalık oldu

2 Beğeni