Erkek bebişe hamile anneler isimleri belli mi

Kızlar Aslan ismine karar verdik öğrenir öğrenmez değişmedi fikrim ama acaba bir isim daha mı eklesem diyorum yanına ama benim bir fikrim yok sizlerden fikir alabilir miyim ?

Benimkinin cinsiyet belli değil ama ben tek isimliliği seviyorum yani iki isim birden çağırılmayacaksa iki isme gerek duymuyorum ama bana belli olmaz beğenirsem iki isimde koyarım ikisinin de gönlü olsun :joy::joy:

1 Beğeni

Bende iki isim sevmiyorum hep de öyle söylerdim asla iki isim koymam diye ama şimdi diyorum ki belki kendi beğendiği ismi kullanır :joy:

Cok mantıklı :joy::joy::joy::joy: ama aslan baslı basina cok guzel bir isim yanina baska isim bulamadim :joy:

1 Beğeni

Kizim Nefes oglumda Kartal olacak ama oglanin ismine babamiz karar verdi.Benim icime sinmedigi icin ikinci ismi mecburen koyucaz.Bende kararsizim ya Kartal Asil yada Kartal Cansin

1 Beğeni

Teşekkür ederimm

Kızım olsaydı duru koymak istiyordum bende kartal asil daha güzel bencee

Tesekkurler Aslan ismi icinize sindiyse bence ikinci ismi dusunmeyin basli basina kulaga saglam gelen bir isim bana gore

1 Beğeni

Teşekkür ederim sanırım öyle olacak gibi görünüyor :pray:t2:

1 Beğeni

Bizimde aslanvari birsey olcak Asil Pars :smile::smile: Asil Aslan da güzel mesela​:lion::lion:

Herkes fazlasıyla asil koydu ileride tüm sınıflar asil ile kaynacak fikrimce o sebeple çok hoşlanmıyorum ama pars çok güzel bence tek başına da olur

1 Beğeni

Öylemi cevremde hic yok şuana kadar duymadim ama illaki coktur bir süre sonra her isim bir patlama yaşıyor ve herkes o isme yoğunlaşıyor :smile: benim icin sorun degil cok begendigim icin cok olmasinin onemi yok​:blush:

1 Beğeni

Merhaba bende aslan koyacağım oğlumun adını babası yanına oğuz yada Kaan düşünüyor oğuz aslan yada aslan Kaan diye bende tek olmasından yanayım ama babası da istiyor diye bişey demiyorum

Aslan Zeyd. Çok hoş

Bir tanıdığımn çocuğunun ismi Kartal Efe fikir olur belki

İkinci isim büyüdüklerinde bazı çocuklara zor geliyor iki isim söylenmesi genelde ikinci isim kullanılıyor hele birde soyisim uzunsa ilerde bebeğiniz büyüdüğünde ismini yazarken zorlanmasın diye düşünürüm ben tek isim koyma taraflıyım

Kızlar bebişlerinizin ismi ne? Benimle de paylaşınn​:blue_heart:

5 Beğeni

Benimki Muhammed Talha adıyla yaşasın inşallah

9 Beğeni

merhabalar bizimkinin adı Barış olacak Allah izin verirse

5 Beğeni

Hamza veya Aziz istiyorum ama bakalım babası ne koyacak. Doğunca vereyecek eşim ismini. :smiling_face_with_three_hearts: Dinimize uygun isim olsun hepsi de olur. İlk oğluma da Yusuf koymuştu babası.

6 Beğeni