Ömer düşündüm aklınızdaki tüm güzel erkek isimlerini söyler misiniz birde iki isim düşünüyorum ömerin yanına ne olabilir sizce
Asaf, talha, selim, fatih ömer gibi isimler uyabilir. Bende isim arayışındayım 1. ismimiz bile net değil
Bizde de öyle ya ali asaf begendim bende eşim pek sevmedi
Yiğit eren, mert eren, ahmet tuna, aybars, yavuz selim, Ahmet faruk bu isimler de çok güzel. Çevremde olduğu için düşünemiyorum çok sanki bütün güzel erkek isimlerini etrafımda koymuşlar bana kalmamış gibi hissediyorum
Mete, görkem, Gökalp, tuğra, Talha, Eray,
Ömer’in yanına Asaf yada Talha çok iyi bence… oğlunun adı Ömer bu gün bir oğlum daha olacağını öğrendim bakalım isim ne bulacaz
Ömer Asaf
Ömer Selim
Ömer Efe
Ömer Faruk
Ömer Halis
Ömer Aslan Miran Miraç Atlas Yasin Karan Mustafa
Ömer harika bir isim. Benim de erkek olsaydı Ömer koyscaktm kesin. Ama kız olucak. Ömer Talha çok güzel olur
İçimi okudun cnm bende Gökalp koyucam bebegiminn adını eşimle Alparslan veya Göktürk istiyorduk çevrede çok fazla olunca Gökalp dedik sağlıklı kucağımıza alırsak inşallah gönlümüzden geçen bu isim
Çok güzel isim ya
Ömer Aslan
Aynen cnm
Benim oğlumun adı Ömer Aras
Oğlum olsaydı kesinlikle Ömer Zeyd koymayı düşünüyordum nasip kızım olacak hayırlısıyla Asel Lina koymayı düşünüyoruz
Bir erkeğe konulabilecek en zirve isimlerden biridir Ömer bence.
Bu konuya 16 Şubat’ta Ömer’in yanına Talha yakışır demişim… şimdi yanımda ikinci oğlum Talha yatıyor… ilk oğlanın adı da Ömer
Bu arada sen ne isim koydun