Erkek bebiş önerisi ömer nasıl 😇

Ömer düşündüm aklınızdaki tüm güzel erkek isimlerini söyler misiniz birde iki isim düşünüyorum ömerin yanına ne olabilir sizce :blue_heart::heart_hands:

1 Beğeni

Asaf, talha, selim, fatih ömer gibi isimler uyabilir. Bende isim arayışındayım :hatching_chick: 1. ismimiz bile net değil :see_no_evil:

1 Beğeni

Bizde de öyle ya ali asaf begendim bende eşim pek sevmedi :joy:

1 Beğeni

Yiğit eren, mert eren, ahmet tuna, aybars, yavuz selim, Ahmet faruk bu isimler de çok güzel. Çevremde olduğu için düşünemiyorum çok :pleading_face: sanki bütün güzel erkek isimlerini etrafımda koymuşlar bana kalmamış gibi hissediyorum :see_no_evil:

Mete, görkem, Gökalp, tuğra, Talha, Eray,

Ömer’in yanına Asaf yada Talha çok iyi bence… oğlunun adı Ömer bu gün bir oğlum daha olacağını öğrendim bakalım isim ne bulacaz

Ömer Asaf

Ömer Selim

Ömer Efe

Ömer Faruk

Ömer Halis :smiling_face_with_three_hearts:

Ömer Aslan Miran Miraç Atlas Yasin Karan Mustafa

Ömer harika bir isim. Benim de erkek olsaydı Ömer koyscaktm kesin. Ama kız olucak. Ömer Talha çok güzel olur

İçimi okudun cnm bende Gökalp koyucam bebegiminn adını eşimle Alparslan veya Göktürk istiyorduk çevrede çok fazla olunca Gökalp dedik sağlıklı kucağımıza alırsak inşallah gönlümüzden geçen bu isim :palms_up_together::smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Çok güzel isim ya :face_holding_back_tears::purple_heart:

1 Beğeni

Ömer Aslan

Aynen cnm​:smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Benim oğlumun adı Ömer Aras

Oğlum olsaydı kesinlikle Ömer Zeyd koymayı düşünüyordum nasip kızım olacak hayırlısıyla Asel Lina koymayı düşünüyoruz

Bir erkeğe konulabilecek en zirve isimlerden biridir Ömer bence.

1 Beğeni

Bu konuya 16 Şubat’ta Ömer’in yanına Talha yakışır demişim… şimdi yanımda ikinci oğlum Talha yatıyor… ilk oğlanın adı da Ömer :white_heart::black_heart:

2 Beğeni

Bu arada sen ne isim koydun