Erkek bebiş ismi 💙

Merhaba kızlar cinsiyetimiz artık kesinleşti . İsim arayışına girdim ilk oğlumun adı Poyraz Taha şimdi ikinci oğlum olucak aklımda Kuzey Uras var Aras var eşim pusat diyo sizinde önerilerinize ihtiyacım var :blue_heart::blue_heart:

1 Beğeni

Ben firas ismini duydum. Anlami da güzel cok beğendim. Yiğit mert cesur at binicisi anlamlarina geliyor. Esim pek begenemdi ama hosuma çok gidiyor. Firas ali yada ali firas

1 Beğeni

Aras ,Kuzey güzel isim beğendim . Çağatay ,Ali ,Yusuf,Emre,Mustafa,Ayaz,Poyraz ,Kaan,Can ,Caner . Başka aklıma gelmedi​:partying_face:

1 Beğeni

Hepinize çok teşekkür ederim hepsini değerlendiricem :cherry_blossom::cherry_blossom:

Pusat çok güzell bir isim arkadaşımın adı esattı ben pusat derdim hep :grinning:

1 Beğeni

Bende Salih Aras Burak Rıdvan Miran Enes Eren Yusuf İsimlerini çok beğeniyorum​:cherry_blossom:

1 Beğeni

@Dilsahnur ben de Kuzey Berk koymayı düşünüyorum :joy::face_with_hand_over_mouth:

1 Beğeni

Ben sevemedim ya :face_with_hand_over_mouth::face_with_hand_over_mouth::face_with_hand_over_mouth::sweat_smile:

@Gökcee @miniğim ay ne güzel Kuzey’ler bol daha çok ısındım şimdi. :heart_eyes::heart_eyes:

Bazen Poyraza uygun olsun diyorum bazen ne gerek var uygun olmasada olur diyorum aklım cok karışık :sweat_smile::sweat_smile::face_with_hand_over_mouth:

1 Beğeni

Sen bilirsin canım​:cherry_blossom:

1 Beğeni

Benimde oglum olucak KUZEY ismini düşünüyorum. Sizede oneri olabilri :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Benimde erkek Giray koyacağım inşallah :sweat_smile:

1 Beğeni

Kadir Alp koyduk biz :blush:25 gün oldu doğalı, hic aklımda yoktu ne isimler aradık. Kadir gecesine yakın dogdu ismiyle geldi minigim cok yakıştı ismi masallah bir anda icimiz ısındı

1 Beğeni

Ayy ne güzell miss gibi kokuyodur o şimdi :heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:

Çok güzel isim ama var bizim ailede Alp Giray onun adıda :heart_eyes::blue_heart:

Evet ya Kuzey Uras düşünüyorum bende :blue_heart:

1 Beğeni

Bende 14 haftadayım henüz cinsiyet erkek 🩵 Alp Aslan düşünüyorum

1 Beğeni