Merhaba hanımlar. Erkek anneleri bebeğinizi ne zaman sünnet ettirmeyi düşünüyorsunuz?
3 cü ayıda dolsun yaptıracağız.Çok çabuk tuz toplanıyor sünnetinde
Yenidoğan dönemi sünneti, birinci ayın sonuna kadar da lokal anestezi ile yapılabiliyor ama bu dönemi geçirdiysen 4-18 aylık dönemde ya da 4,5-5 yaşından sonra yapılmasında fayda var ancak bazi uzmanlar 2 yaştan sonraya kalan sünnetlerin de 6 yaşından sonra yapılmasını önermekte ben sahsen doğduğun da 1 ayi dolmadan yaptıracağım
Yeğenim 9 aylık şimdi yaptirmak istediler ama doktorlar kış ayinda yapmadıklarını söylemiş. Enfeksiyon riski varmış. Hiç böyle bişey duymamıştim.
Subatta yapilacak eymen aras
3.5 aylikkken yaptirdik benim gorusum ne kadar erken o kadar iyi hem iyilesme suresini hdm psikolojik olarak daha az seviye oluyor . Tavsiyem emeklemeye baslamadan yapilmali
Günay çok hızlı kilo alıyor biraz az kilo almaya başlasa yapıcaz
İlerleyen zamanlarda düşünüyorum erken yaptırmaktan vazgectim
Aslında şimdi yaptırsan daha iyi olmaz mı ? Enfeksiyon riski de olmuyor ilk aylarda, daha çabuk iyileşir ve bebekte travma oluşmaz en azından hani
Eşim korka korka 10 ayliik olduk bitürlü ikna edemedim 40i ciktiktan sonra istyorudm şimdide hala neyapacagmizi bile bilmiyoruz 10 aylik bebek cok aktic aşırı biryerde durmuyor ilerleyince dahada hareketli olcak cok zor olacak bizim için ben travma gibi aklimda kalsin istemyordum ama bu gidişle yaptırmayacaz galiba biyerde durmayan bebek için sünnet nasıl olacak
Doktora söyleseniz eşinize soylerse fikri değişir